Andone, la Apollon

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 24 octombrie 2014

555 ioan andoneIoan Andone a fost prezentat oficial ca principal pentru gruparea Apollon Limassol, acolo unde îl va antrena şi pe Nicolae Grigore, informează site-ul oficial al clubului cipriot. Antrenorul român a declarat că principalul obiectiv este câştigarea titlului de campion în Cipru.

“Mulţumesc preşedintelui că mi-a oferit şansa să pot lupta pentru titlu în Cipru. Acesta e principalul obiectiv. Europa League e a doua ca importanţă pentru noi. Azi am participat şi la primul antrenament. Avem jucători foarte buni, dar trebuie să avem şi rezultate. Voi folosi sistemele 4-4-2 şi 4-2-3-1”, a anunțat Ioan Andone, conform presei cipriote.

Ca lucrurile să nu fie deloc ușoare, Ioan Andone își va face debutul pe banca noii sale echipe în meciul cu Borussia Mönchengladbach, contând pentru Europa League.

“E un meci dificil, contra unei echipe puternice. Am văzut această echipă la lucru şi am discutat şi cu jucătorii mei. Pentru noi meciul de campionat cu Ethnikos e şi mai important”, a mai spus Andone.

Acum la 54 de ani, Ioan Andone nu este la prima experiență cipriotă. El a mai antrenat în Cipru formaţia Omonia Nicosia, în perioada 2005-2007.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!