Andone negociază cu FC Brașov

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 17 octombrie 2014

554 ioan andoneO ştire postată pe site-ul LPF despre înlocuirea lui Adrian Szabo cu Ioan Andone şi Adrian Falub pe banca celor de la FC Braşov a stârnit mirare. După doar câteva minute ştirea a fost retrasă, apoi republicată, apoi scoasă din nou.

Cei de la LPF, culmea, au infirmat propria știre: “Pe această cale dezminţim şi noi informaţia privind preluarea băncii tehnice a braşovenilor de către cuplul Ioan Andone-Adrian Falub”. Reacţia lui Ioan Neculaie a fost incredibilă: “Să-i ia dracul pe ăia de la Ligă. Cine îmi ia mie acţiunile? Întrebaţi-l pe Gino!”, a spus patronul brașovean.

Însă fără foc nu iese nici fum. Ioan Andone a confirmat printr-un interviu că este reprezentantul unor oameni de afaceri din Bucureşti care negociază preluarea echipei FC Braşov. Dacă ele se vor încheia pozitiv, atunci Andone va deveni manager general al echipei.

“Este adevărat că în această perioadă sunt negocieri cu FC Braşov. Nu vă pot spune despre ce grup de firme este vorba, doar că sunt câţiva oameni de afaceri din Bucureşti interesaţi de FC Braşov. Este ceva serios. Nu este vorba de Vasile Turcu. Eu îi voi reprezenta pe partea sportivă. Este vorba de un proiect ambiţios, pe 3 ani, în care eu cred că Braşovul poate avea o echipă puternică. La Braşov se vorbeşte tot mai mult de un stadion modern, au început lucrările la aeroport, astfel că sunt toate premisele, cu ajutorul autorităţilor locale, ca acest oraş să conteze cu adevărat şi în fotbal. S-ar crea cu adevărat o emulaţie în jurul echipei. Până la sfârşitul lunii vom putea şti dacă negocierile se vor finaliza cu succes. În acest moment nu este nimic sigur. Există multe variabile care trebuie îndeplinite pentru a se concretiza totul”, a spus Andone.

Ioan Neculaie, actualul patron al echipei, neagă în clipa de față absolut orice discuții referitoare la vânzarea clubului.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!