Andone spune că Reghecampf a plecat la timp

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 12 iunie 2014

538 laurentiu reghecampfDupă două campionate în care a făcut din Steaua cea mai bună echipă din Liga I, Laurenţiu Reghecampf a ales o nouă provocare şi a plecat în Arabia Saudită la Al Hilal. Desigur, a ales și un alt salariu. Antrenorul a semnat pe două sezoane cu arabii şi are ca obiectiv cucerirea titlului sezonul viitor, de altfel și singurul existent când vine vorba de echipele de vârf ale șeicilor.

Ioan Andone a comentat alegerea făcută de Reghecampf, care va pregăti cea mai importantă echipă din Arabia Saudită şi spune că momentul ales e unul foarte bun, mai ales că echipa nu a luat niciun trofeu în sezonul încheiat.

„Ultimul titlu l-a luat Gerets cu metode destul de dure. Poate reuşi. A luat Al-Hilal, cea mai bună echipă din Arabia, care anul trecut n-a luat nimic. A preluat bine, cel mai bun moment. Am văzut forţa Al-Hilalului. Nu s-au concentrat pe final de sezon, puteau lua tot”, a spus Ioan Andone.

După Reghecampf, şi Dan Petrescu a ales să accepte o ofertă mai mult decât tentantă din Orient, acesta semnând un contract pe 2 ani cu formaţia Al Arabi din Qatar. Andone crede că banii oferiţi de arabi l-au făcut pe Petrescu să aleagă această ofertă, deşi erau şi alte echipe din Europa care l-ar fi ales pe banca lor.

„Probabil n-a mai avut răbdare. Sunt convins că au fost oferte din Est. El a făcut performanţă în Rusia. Nu ştiu că nu am vorbit cu el şi ce l-a făcut să se ducă în Qatar. Probabil oferta, un proiect ca lumea. Zenga stă de mulţi ani acolo şi e foarte bine”, a mai spus Andone.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!