Andone, supărat

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 3 iunie 2016

631 andoneIoan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a declarat că decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv, prin care formaţia sa nu a primit dreptul de a juca în cupele europene, a fost cauzată de o greşeală a Federaţiei Române de Fotbal, notează presa de la București.

„Mie mi-a explicat Negoiţă exact cum a fost. Speram ca Federaţia Română să ia o decizie sportivă, pentru că, moral şi sportiv, Dinamo trebuia să joace în Europa. Federaţia trebuia să susţină cauza lui Dinamo. Au făcut o mare greşeală, să vedem noi care va fi următoarea echipă care iese din insolvenţă! Greşeala nu a fost a TAS-ului, ci a Federaţiei.

Ne încurcă foarte mult această decizie, era extraordinară o experienţă europeană pentru suporterii noştri. Uitaţi-vă doar ce a fost la finala Cupei! Şi pentru jucători era extraordinar, ne doream enorm”, a spus Ioan Andone.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins apelul clubului de fotbal Dinamo Bucureşti privind dreptul de participa în cupele europene, iar hotărârea este irevocabilă. Clasată pe locul al patrulea la finalul play-off-ului, Dinamo şi-a obţinut pe teren dreptul de a juca în Europa. Însă formaţia din Ştefan cel Mare nu a primit licenţa pentru cupele europene deoarece la dată limită, 31 mai 2015, clubul nu ieşise oficial din insolvenţă.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!