Andone, surpriza României

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 4 septembrie 2015

595 andoneSelecţionata României se pregăteşte penru dubla cu Ungaria şi Grecia, meciuri programate pe 4, respectiv 7 septembrie, iar pe lista jucătorilor convocaţi de Anghel Iordănescu se numără şi atacantul Florin Andone, de la Cordoba, grupare din liga secundă a Spaniei.

Atacantul de 22 de ani a debutat la naţională în partida din vară, cu Irlanda de Nord, iar acum are şansa să-şi adauge în cont o nouă selecţie. Tânărul vârf spune că nu se aştepa să fie chemat la lot, în condiţiile în care echipa sa a retrogradat, iar concurenţa din atacul României e una foarte mare, din punctul său de vedere.

Andone e determinat însă să profite din plin de şansa oferită pentru a-l convinge pe Iordănescu că merită un loc şi în lotul pe care România îl va deplasa la Euro 2016, în eventualitatea unei calificări.

„Sunt două meciuri foarte importante pentru noi, avem nevoie de 6 puncte ca să fim liniştiţi. Eu am un pic de emoţii, dar vin cu o mentalitate pozitivă şi sper să fie totul ok.

Sunt acum la o echipă de liga a doua, eram 4 atacanţi de foarte mare valoare, astfel că nu mă aşteptam să rămân în lista finală.

Selecţionerul a văzut calităţi care îl fac să aibă încredere în mine, dar acum totul depinde de mine. Dacă am ocazia să joc, sper să evoluez mai bine ca data trecută, când nu am avut o partidă reuşită. Mi-aş dori din inimă să joc pentru România la Campionatul European”, a declarat Andone pentru mass-media.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!