Andreea, din trupa Amadeus, a terminat cursurile de life coaching în UK

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 7 august 2015

Amadeus_Andreea Runceanu_coachingAndreea Runceanu, una dintre violonistele trupei Amadeus, își extinde aria de activitate și devine life coach! Asta după ce a absolvit Noble Manhattan Coaching, una dintre cele mai prestigioase școli din Marea Britanie.

Andreea Runceanu, talentata artistă din trupa Amadeus, a absolvit una dintre cele mai prestigioase școli internaționale de life coaching, Noble Manhattan Coaching din Marea Britanie, și se pregătește în prezent pentru a profesa în acest nou domeniu, în paralel cu activitatea muzicală a proiectului Amadeus.

„A fi life coach asta înseamnă să ajuți oamenii să își atingă scopurile prin propriile forțe. Antrenorul este un camarad care te însoțește pe drumul tău, te ajută să îți regăsești motivația, să îți pui ordine în viață, să îți găsești răspunsurile la întrebările care te macină și să te corecteze atunci când te abați de la drumul tău”, declara artista.

La sfârșitul anului trecut, Andreea a urmat rezidențiatul la Oxford, unde a lucrat cot la cot cu cei mai vestiți specialiști în coaching din lume. Practica s-a derulat timp de patru zile într-un castel impresionant, parcă desprins din seria cinematografică Harry Potter.

Artista își propune ca prin intermediul noii specializări să îi ajute pe cei care au nevoie să își găsească drumul în viață, să își depășească temerile și lipsa de încredere în forțele proprii.

Noble Manhattan Coaching este cea mai veche școală de coaching din Europa, a fost fondată în urmă cu mai bine de 20 de ani de către Gerard O’Donovan în Marea Britanie și este prezentă în 27 de țări. Studenții au posibilitatea să urmeze cursurile la distanță, comunicând cu profesorii prin Skype și cu ceilalți studenți din campus, printr-o aplicație specială.

Andreea Runceanu va profesa în curând în acest domeniu prin intermediul propriului cabinet de consultanță, dar și al asociației pe care a înființat-o.

„Îmi doresc să deschid un cabinet de consultanță în dezvoltare personală și life coach, unde să îi pot ajuta pe cei care vor să-și regăsească echilibrul în viață, să își atingă un obiectiv sau să se autodepășească. În plus, alături de două bune prietene, am înființat EquiLife Association, prin care vrem să îi ajutăm benevol pe cei care își doresc să înțeleagă mai bine cum îi poate ajuta coachingul”, adaugă artista.

Andreea Runceanu este, de 14 ani, membră a trupei Amadeus. Cvartetul electric a devenit unul dintre cele mai renumite, în formulă exclusiv feminină, din lume. Cele patru artiste, absolvente ale școlilor și universităților de muzică, sunt invitate să susțină concerte în toate colțurile lumii, la evenimente de top, cum a fost cazul Festivalului de Film de la Cannes, Carnavalului de la Veneția, Finalei Formula 1 Viena, Expoziției Mondiale de la Shanghai ori la diverse lansări de produse premium în Dubai, Istanbul, Cairo, Maroc, Paris sau Hong Kong.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!