Andreea Esca lansează o revistă online!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 19 februarie 2016

Andreea Esca

Andreea Esca nu s-a împăcat cu ideea plecării de la revista „The One”, pe care a condus-o editorial timp de zece ani, și a decis să pună pe picioare prin forțe proprii o revistă online de life-style feminin!

Știrea a fost confirmată de Andreea Esca într-un interviu pentru Pagina de Media. „În mintea mea, nu am pornit acest proiect ca pe o afacere, ci dintr-o pasiune. Pentru mine este o aventură. Așa ar trebui definită.”

Din echipa Alistmagazine.ro fac parte deocamdată șase oameni, iar redactor-șef este Alina Aliman, cu care Esca a fost colegă la „The One”.

—————————————

„Site-ul este împărțit, ca și o publicație clasică, pe rubrici – Fashion, Beauty, Life-style, Travel. Oamenii vor scrie, dar vor face și mult conținut video. Site-ul va avea și o secțiune dedicată adolescenților, scrisă chiar de adolescenți. Așa cum aveam la «The One», voi scrie și un editorial în această publicație, dar ceva mai des. Online-ul îți permite. Probabil voi semna un articol-editorial o dată la două săptămâni.”

Andreea Esca

—————————————

În ceea ce privește o posibilă despărțire de Pro TV, Andreea Esca a declarat: „Cei din Pro TV m-au susținut cum au putut mai bine. Toată lumea de acolo știe de site, nu e niciun secret, niciun mister. Nu plec din Pro TV, nu plec nicăieri. Este exact așa cum era când mă ocupam de «The One». Niciodată nu s-a pus atunci problema să renunț la ceva. Nici acum nu s-a discutat astfel.”

Alistmagazine.ro va fi lansat oficial în luna martie.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!