Andreea Marin, creatoare de modă!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 19 iunie 2015

Andreea MarinAndreea Marin a decis să facă o mică schimbare când vine vorba de viața ei profesională, așa că a ajuns în pragul lansării unei întregi colecții de genți și pantofi.

Fosta prezentatoare tv a vorbit despre cel mai nou hobby al său, care are toate șansele să se materializeze într-o afacere de succes.

„Este o linie de genți și pantofi făcuți după plăcerea mea, după calapodul care mi se potrivește cel mai bine. Stând mult în picioare, mi-am dorit și comoditate, chiar dacă vorbim de tocuri înalte. Am realizat, anul trecut, o astfel de pereche pentru mine, împreună cu creatoarea Ana Kaloni, după gustul și dorințele mele, și am fost des întrebată de unde am acele încălțări, care atunci nu purtau nicio semnătură. Astfel, m-am gândit că merită să pun în practică această idee”, a spus vedeta pentru ziarul ring.

„Va fi un altfel de eveniment, cu ușile închise, mai degrabă o expunere a produselor principale din colecție în fața unor doamne și domnișoare care îmi vor spune părerea lor. Dacă văd că reacțiile sunt încurajatoare, voi continua”, a mai adăugat ea.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!