Andreea Marin, o nouă emisiune la TVR

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 18 martie 2016

Andreea Marin_Pretuieste viata1_1Andreea Marin se va întoarce pe micul ecran, la finalul acestei luni, cu o nouă emisiune, care va fi difuzată de TVR.

Cum emisiunea va fi una înregistrată, Andreea Marin s-a apucat de filmări din timp și a mers prin diverse locații, în special în spitale pentru a sta de vorbă cu medici, dar și cu pacienți cu diverse afecțiuni.

Întrebată de amici pe o rețea de socializare dacă televiziunea națională a fost de acord să susțină financiar noua producție, care se va numi „Prețuiește viața”, „zâna” a mărturisit care este de fapt planul. „Nu vom lua niciun leu de la TVR, voi aduce eu investitori”, a precizat Andreea Marin.

„E un program total diferit de tot ceea ce am făcut odinioară. Înainte făceam programe ample și ca locație și cu un public de sute de oameni în sală. De data aceasta, e un program dedicat în principal femeilor, acelora care cred că o schimbare în bine poate fi făcută oricând. Uite, eu am făcut-o la 40 de ani. Vorbesc de schimbarea pe toate planurile: minte, trup și suflet. Emisiunea va avea 40 de minute concentrate, duminică seara, și va fi despre alegerile pe care le faci în viață, despre sănătate, nutriție, design interior, despre călătorii, ce citim, spre ce privim. E un concept pe care l-am creat acum aproape 20 de ani. Emisiunea va fi în reluare miercuri seara, după Telejurnal. Va fi și un pic de reality-show și informație pentru o viață mai bună”, a declarat Andreea Marin, la Antena Stars.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!