Andrei Cristea a depus memoriu

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 5 iunie 2014

537 andrei cristeaNeplătit de mai bine de 4 luni, golgheterul formației FC Braşov, Andrei Cristea, şi-a depus memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) pentru a deveni liber de contract. Marcatorul a opt goluri în campionatul Ligii I recent încheiat pentru echipa sa, atacantul nu mai vrea să creadă în planurile de viitor ale trupei sale.

Fostul jucător trecut pe la Steaua și Dinamo a plecat în vacanţă în Republica Dominicană, dar nu înainte de a-şi depune memoriu pentru a-şi recupera restanţele financiare, dar şi pentru a deveni liber de contract. Cristea are câteva oferte tentante din Azerbaidjan, din liga a doua din Germania, dar şi două oferte din Liga I. Nu se știe dacă una dintre ele este de la Steaua, dar sunt câteva zvonuri care vorbesc și de acest lucru.

FC Braşov ar putea să-şi piardă chiar şi al doilea golgheter, pe Romeo Surdu. Lucrurile nu se opresc aici și alţi jucători din lot se pregătesc să-şi depună memoriile în cazul în care situaţia financiară nu se va îmbunătăţi cât mai repede.

După ce au reuşit să-l convingă pe Ştefan Grigorie să-şi prelungească contractul existent şi s-au înțeles cu Janos Szekely, oficialii clubului au probleme serioase în momentul în care negociază cu alți jucători doriţi de staff-ul tehnic. Unul dintre jucătorii doriţi de Constantin Zotta la Braşov, Vasile Maftei, a ales Concordia Chiajna. Fundaşul devenit liber de contract după despărţirea de CFR Cluj a ales stabilitatea clubului de la marginea Bucureștiului şi un contract de 6.000 de euro lunar de la ilfoveni.

Un alt jucător dorit de brașoveni, atacantul lui ACS Poli Timişoara, Szabolcs Szekely, se pare că ar fi negat și el oferta primită, la mijloc fiind tot probleme financiare ale clubului.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!