Andrei Ivan vine la Steaua

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 29 ianuarie 2016

614 ivanFinanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a anunţat la începutul acestei săptămâni că s-a înţeles cu CSU Craiova pentru transferul atacantului Andrei Ivan (19 ani).

Becali a declarat că va plăti 2 milioane de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer, procent ce poate fi însă răscumpărat de Steaua cu 700.000 de euro.

„Ne-am înţeles şi la salariu, nu cred că va mai interveni ceva care să strice afacerea. Am vorbit şi cu tatăl băiatului. Am negociat personal cu Mihai Rotaru, am bătut totul în cuie. 2 milioane de euro plus un procent de 20% sau 700.000. Îmi aleg. Ori dau 700.000, ori dau 20%”, a declarat Gigi Becali pentru mass-media.

Andrei Ivan s-a transferat la CS Universitatea Craiova la începutul sezonului 2014-2015, fiind format de clubul Sporting Piteşti. Ivan a strâns 47 de meciuri la Craiova şi a marcat 6 goluri.

Steaua a transferat nouă jucători în această pauză competiţională – Mihai Pintilii, Alexandru Bourceanu, Tha’er Bawab, Ciprian Marica, Marko Momcilovic, Sebastian Chitoşcă, Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu, iar Paul Pîrvulescu a revenit, după ce în prima parte a sezonului a fost împrumutat la FC Voluntari.

Andrei Ivan continuă astfel seria lungă a jucătorilor olteni care au ajuns să joace de-a lungul timpului în Ghencea.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!