Angela Gheorghiu și Andreea Marin și-au luat țeapă de la Biletoo.ro

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 19 februarie 2016

angela gheorghiu_andreea marin

Incredibil, dar adevărat. Nici până acum nu s-au transferat banii strânși în urma vânzării biletelor de la concertul caritabil organizat de Andreea Marin și soprana Angela Gheorghiu pentru victimele din Colectiv. Cei de la Biletoo.ro sunt de negăsit.

Pare ireal ce se întâmplă, însă este adevărat. Banii strânși în urma vânzării biletelor de la concertul caritabil organizat de Andreea Marin și soprana Angela Gheorghiu pentru victimele din Colectiv, la sfârșitul lunii noiembrie, nu au fost transferați nici acum de cei de la Biletoo.ro în conturile Fundației Prețuiește Viața.

Andreea Marin declară că cei de la Biletoo.ro, care au strâns banii din vânzarea de bilete, nu au virat sumele promise, în jurul a 50.000 de euro, iar reprezentanții companiei sunt de negăsit.

—————————————

„Marea noastră soprană Angela Gheorghiu a avut ideea acestui spectacol la Ateneul Român, cu vânzare de bilete, pentru că fiecare bilet în parte însemna o donație. Banii intrau în Fundația Prețuiește viața după ce veneau la noi de la distribuitor, cei cunoscuți ca fiind biletoo.ro.

Nu doar că banii nu au ajuns la noi, dar promisiunile au fost multiple. La momentul acela i-am crezut pe oameni, că nu au intrat banii de la magazinele care au vândut direct biletele, că au o poprire pe cont și au încercat să facă plata – trimițându-ne chiar ordin de plată ca dovadă, dar banii nu au ajuns niciodată la noi. Andreea Marin, campanie cu miros de țeapă. Vă dați seama cum îți este afectat numele. Așa că avocații noștri lucrează la acțiunea legală împotriva acestui distribuitor. Să ne dea banii!”

Andreea Marin, declarație pentru Digi24

—————————————

Cei de la Biletoo.ro au susținut în ultimul timp că au virat banii, trimițând chiar și copie ale ordinelor de plată. Doar că tranzacțiile nu au fost valide, deoarece Biletoo.ro avea conturile blocate. Prin urmare, deși aceștia i-au trimis Andreei Marin OP-urile prin care dovedeau că au făcut plata, tranzacțiile erau, în fapt, invalide.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!