Angela Similea, târâtă prin tribunale pentru avere

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 15 iulie 2016

Angela SimileaScandal pe avere între fratele lui Victor Surdu și Angela Similea! Gabriel, cumnatul artistei, le-a dat în judecată pe urmașele politicianului. Adică pe Angela Similea și pe fiicele acestuia din prima căsnicie.

Cumnatul cântăreței își cere practic partea din moștenirea care, până în prezent, nu a fost partajată.

Victor Surdu a murit în 2011, în urma unui cancer de pancreas, lăsând în urmă o familie copleșită de datoriile de aproximativ 6 milioane de euro pe care acesta le-a acumulat într-o viață. Angela Similea, soția lui Surdu, a fost executată silit, în timp ce fratele lui Surdu, Gabriel, un om de afaceri cu o avere impresionantă, a declarat că nu are cum să o ajute pe celebra cântăreață.

Acum, la 5 ani de la moartea lui Victor Surdu, tensiunile din familie sunt la cote înalte. Gabriel, consilierul cu 5 terenuri, 3 apartamente, un spațiu comercial și un complex de 9 case aflate în construcție, cu afaceri în domeniul imobiliar, medical și al turismului, le-a dat acum în judecată pe Angela Similea și pe fiicele lui Surdu din prima căsătorie, Monica și Victorita, într-un proces al cărui obiect este „succesiune-ieșire din indiviziune”.

Dosarul este înregistrat la Judecătoria Iași, dar încă nu a fost stabilit primul termen. În orice caz, fiicele lui Surdu trebuie să facă un efort suplimentar, pentru că ambele locuiesc în străinătate, Victorița în Africa de Sud, iar Monica în Italia.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!