Anghel Iordanescu este, practic, antrenorul nationalei!!!

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 23 decembrie 2013

516 anghel iordanescuVictor Piturca va ramane in functia de selectioner al nationalei Romaniei si pentru campania de calificare la Euro 2016, doar ca antrenorul nationalei va avea un superior. Este vorba de noul director tehnic al FRF, Anghel Iordanescu!

“Am primit raportul din partea selectionerului Victor Piturca. Bilantul statistic este pozitiv, dar eu l-am criticat pentru ca in meciul din Grecia nu a folosit cel mai bun 11 de care dispuneam. Per total, insa, sunt multumit. Am incheiat contract cu Victor Piturca, are obiectiv calificarea la Campionatul European din 2016 si ma tin de cuvant. A promovat fotbalisti ca Torje, Grozav si mai are jucatori care vin din urma, ca Nicusor Stanciu, Gabriel Iancu si alti cativa, iar obiectivul pare aproape realizat.

Comitetul Executiv a aprobat la cererea mea numirea lui Anghel Iordanescu ca director tehnic al FRF, care va avea printre atributii si elaborarea strategiei legata de participarea in competitie, criterii de selectie, rationalizarea mijloacelor de pregatire, tactica, sistem de joc si altele. De ce acest lucru? Pentru ca am constatat ca ne-am pierdut din identitate. Pe viitor, el va fi omul care va propune antrenorii la toate nivelurile de juniori si sper ca, o data cu aprobarea strategiei, fotbalul romanesc sa intre intr-o noua crestere. Vrem o preocupare pentru tineri, sa se lucreze cu bucurie cu acestia”, a mai dezvaluit Sandu.

Desi la prima vedere lucrurile sunt bine mascate sub planuri de viitor si echipe de juniori, prin atributiile sale se poate spune ca Anghel Iordanescu este noul antrenor al selectionatei Romaniei!


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!