Antonescu: „Iohannis nu se poate baza pe sprijinul meu”

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 14 noiembrie 2014

Crin Antonescu rupe tăcerea cu exact o săptămână înaintea turului decisiv şi îi dă lovitura finală lui Klaus Iohanis: nu îl susţine în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

„Nu putem să fim PNL şi să cântăm verde-nrourat. Nu merge!. Ori una, ori alta”, a declarat pentru jurnaliştii de la PSNews fostul prezidenţiabil al liberalilor, făcând aluzie la imnul lui Băsescu. 

Klaus Iohannis declara zilele trecute că a discutat la telefon cu Crin Antonescu şi că e convins că acesta îl susţine şi îl votează. Declaraţiile lui Antonescu îl contrazic însă.

„Nu e o relaţie de conflict, nu e nicio relaţie apropiată, în sensul că eu nu particip la actualul proiect. Asta nu înseamnă că am ceva împotrivă să iasă preşedinte”, a spus fostul preşedinte al Senatului.

„În toţi aceşti ani, dintre care câţiva petrecuţi cu Klaus Iohannis şi luând câteva decizii importante prin consultări apropiate cu Klaus Iohannis, eu şi cei din PNL am dus nişte bătălii pentru o cauză în care am crezut. În proiectul şi discursul lui Iohannis, inclusiv cu privire la întâmplările din 2012, anumite concepte şi realităţi din politica românească sunt schimbate. Pentru mine nu s-au schimbat”, a adăugat Crin Antonescu.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!