Antonescu: „Ponta a făcut praf proiectul USL”

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 5 iunie 2015

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, este principalul vinovat pentru marele eşec al USL, făcând praf un proiect extraordinar, iar neasumarea unei opinii pe probleme importante, precum modificarea Codului Penal, este o „fofârlică” ce începe să îl caracterizeze, afirmă fostul lider PNL Crin Antonescu.

„Eu îl consider pe Victor Ponta principalul vinovat pentru marele eşec al Uniunii Social-Liberale, dar asta nu mă duce la sentimente, în plan uman, rele faţă de Victor Ponta. A făcut praf un proiect extraordinar. Nu-i port sâmbetele pentru asta”, a spus Antonescu, la B1 TV.

El a mai arătat că Ponta evită să îşi prezinte opinia asupra unor probleme importante, precum modificarea Codului Penal, şi a apreciat că această „fofârlică” începe să îl caracterizeze în momente-cheie, fiind principalul impediment care îl împiedică să urce în plan politic.

„Atitudinea corectă a principalului lider politic – cu excepţia preşedintelui – , şeful celui mai mare partid parlamentar şi prim-ministru al ţării, ar trebui să spună clar: «Eu sunt de acord cu modificarea Codului Penal» – mai ales ca unul care a participat la angajarea răspunderii, era membru în guvern pe acest Cod Penal. «Trebuie să îl schimbăm sau nu, nu îl schimbăm.» Fofârlica asta începe să-l caracterizeze pe Victor Ponta în momente-cheie şi cred că este principalul impediment pentru ca Victor Ponta să urce o treaptă mai sus”, a apreciat Antonescu.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!