Antrenorul naționalei de polo, contract prelungit

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 21 noiembrie 2014

559 polo

Federaţia Română de Polo a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a semnat un contract valabil până în 2020 cu selecţionerul naționalei, Dejan Stanojevic.

„Am deosebita plăcere să anunţ semnarea unui nou contract sau, dacă vreţi, o prelungire, cu domnul Stanojevic, căruia vreau să-i mulţumesc în numele federaţiei că a acceptat. Principalele obiective sunt punerea bazelor unui sistem unitar de pregătire, de la cel mai mic nivel până la cel mai înalt, dezvoltarea naţionalelor de fete şi, bineînţeles, asigurarea continuităţii între două cicluri olimpice, nu numai pentru 2016”, a spus secretarul general al federației, Cristian Iordache.

Dejan Stanojevic (43 de ani) a devenit antrenorul naţionalei de polo în noiembrie 2013. „Sunt bucuros că Federaţia Română de Polo a acceptat ideea şi programul meu. Am discutat în ultimul timp despre ce avem de făcut, ce trebuie să schimbăm în poloul românesc. Aceasta va fi provocarea mea în perioada următoare, pentru două cicluri olimpice, să încercăm să construim o echipă nouă, să implementăm un sistem, nişte concepte, şi să urcăm un nivel sau două peste cel unde suntem azi. Prima acţiune va fi meciul din Liga Mondială cu Grecia, unde vom avea câţiva jucători tineri în lot. Trebuie să fiu onest şi să vă spun că deja am întârziat doi ani. Facem aceste schimbări acum, pentru a fi cât mai curând posibil la nivel decent şi cu o echipă solidă. Nu vorbim de calitate la acest moment, ci de viitor. Acesta este scopul primar şi trebuie să fim realişti şi să conştientizăm că înaintea noastră se află 2-3 ani de muncă foarte grea. Atunci când schimbi ceva este foarte greu, mai ales atunci când promovezi jucători tineri”, a spus el.  

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!