Anul potențialilor infractori

Articol publicat in sectiunea Editorial Sport pe data 24 martie 2014

Anul electoral continuă să facă ravagii printre oamenii de sport. Păi cum, dumneavoastră credeați că arestările astea sunt așa, doar pentru că merită? Nici pe departe. Dacă anul acesta nu aveam alegeri multiple mai stăteam mult și bine să ne uităm cum pe ecranele televizoarelor se dezvoltă, cresc și acaparează tot ce este normal buruieni ca frații Becali sau Meme Stoica. Așa că să mulțumim anului.

Am spus că la rând vor veni și alții. Desigur, îi așteptăm cu sufletul la gură pe unii care Mircea Sandu, Dumitru Dragomir sau Adalbert Kassai, și timpul lor va veni, doar că ne mai trebuie puțină răbdare. Până atunci, alții la rând.

Primul, patronul celor de la Astra Giurgiu, Ioan Niculae. Chemat la DIICOT pentru a fi înștiințat că s-a dispus urmărirea penală împotriva lui Adriean Videanu pentru abuz în serviciu. Ce legătură are, veți spune? Păi are. Abuzul lui Videanu este legat de favorizarea omului de afaceri Ioan Niculae. Așa că dacă fostul primar al Capitalei este găsit vinovat, vinovat va fi găsit și Niculae. Doar nu este vorba de favorizarea unui gest filatropic, nu?

Într-un alt sport, Rudel Obreja a fost arestat la domiciliu pentru că ar fi cerut o anume sumă de bani ca să favorizeze un verdict legal în avantajul lui Sorin Ovidiu Vântu. Chemat la DNA, Rudel Obreja a aflat că este arestat la domiciliu pentru 30 de zile. Și nu va scăpa de “hopul” SOV. Nimeni nu a scăpat. Iar după ce se lovește de acesta, aduceți-vă aminte de gala Bute, acolo unde este implicat în ceea ce pare a fi o spălare de bani de mari dimensiuni, alături de Elena Udrea. Iar politică, da?

Este anul în care se rotesc zaruri, se schimbă tabere și se fac noi alianțe. Să nu ne plângem.

Ne ajută măcar cu puțină curățenie, chiar dacă este incorect față de alți potențiali infractori.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!