Anunț matrimonial trimis la toți primarii județului

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 8 mai 2015

Emilian Stoian

Exasperat că de 20 de ani nu reuşeşte să-şi găsească „jumătatea”, un bărbat din comuna Belciugatele a găsit o metodă inedită de a-şi împlini visul. El a scris un anunţ matrimonial şi l-a expediat către toţi primarii din judeţul Călăraşi, în speranţa că îl vor ajuta să se căsătorească.

Emilian Stoian, în vârstă de 45 de ani, nu are mai nimic, însă îl însufleţeşte o mare dorinţă de a se însura. Cu o sinceritate debordantă, conform RomâniaTV, bărbatul spune că trăieşte într-o sărăcie lucie: nu are curent electric, televizor şi nici telefon mobil, dar vrea musai o nevastă. Despre maşină, ce să mai vorbim? Recunoaşte că tot ce are în proprietate este o bicicletă, câteva găini, trei capre şi un radio cu baterii.

Sătul să tot stea să aştepte o mireasă, Emilian şi-a luat inima în „dinţi”, a scris un anunţ şi l-a trimis la toate primăriile din judeţul Călăraşi. S-a gândit că astfel, dacă dă „sfoară” în tot judeţul, are mai multe şanse să-l ia cineva de soţ, iar primarii, la rândul lor, l-ar putea scoate din încurcătură, găsindu-i o nevastă. Până va reuşi să se însoare, bărbatul umblă cu o coroniţă de nuiele pe cap, lucru care i se pare absolut firesc!, şi spune că ar fi ideal dacă tânăra care îl va lua de bărbat ar semăna cu Paula Seling.

Iată anunţul matrimonial cu cerinţele lui Emilian de la viitoare soţie: „Anunţ matrimonial credincios: Stoian Emilian, 45 de ani, 1,77, 70 de kilograme, ochi verzi- căprui, şaten. Necăsătorit vreodată, caut, doresc, visez şi cer de la Dumnezeu să găsesc o fată, femeie, ce-o fi şi ce s-o mai găsi. Slăbuţă, româncă, ochi căprui, nu prea înaltă, râs sincer şi puţin, curată, nefumătoare, fără pantaloni, glas feminin. Nu am maşină, doar bicicletă. Un radio cu trei baterii. Dumnezeu să ne ajute!”, spune bărbatul în anunţ.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!