Arabii i-au făcut dosar lui Reghecampf

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 5 iunie 2014

537 laurentiu reghecampfOficialii lui Al Hilal s-au documentat extrem de bine înainte de a lua o decizie în privinţa cooptării lui Laurenţiu Reghecampf. Conform site-ului al-jazirah.com, care citează surse din cadrul clubului Al Hilal, oficialii arabi i-au sunat pentru a da anumite referințe și relații pe Cosmin Olăroiu, Ilie Balaci, Anghel Iordănescu, Mirel Rădoi şi Ioan Andone. Toţi cei având, desigur, experienţă relevantă în fotbalul arab.

Sursa citată mai spune că toţi au vorbit numai de bine despre fostul antrenor al Stelei şi le-au transmis șeicilor lui Al Hilal că ar face o mutare excelentă prin aducerea sa. În aceste condiţii, este extrem de greu de crezut că Gigi Becali nu știa deja despre oferta de la Al Hilal înainte ca antrenorul să-i comunice interesul arabilor. Așa cum se ştie, Gigi Becali a păstrat o prietenie extrem de strânsă cu Olăroiu după ce acesta a plecat de la Steaua la Al Hilal, iar Mirel Rădoi este chiar finul său.

În aceeași idee, patronul Stelei se află în relaţii extrem de strânse şi cu Anghel Iordănescu, cel care a recunoscut că ştia de oferta de la Al Hilal, când informaţia respectivă circula doar la nivel de zvon: „Nu ştiu ce oferte are Reghecampf, o cunosc doar pe cea din Arabia Saudită. Personal, mi-ar părea foarte rău să plece Reghe, pentru că în acest an a confirmat că este unul dintre cei mai buni antrenori români. Eu cred că ar fi bine pentru Reghe să rămână la Steaua încă un an. Bani şi contracte mari va avea timp să obţină”, declara Iordănescu înainte ca oferta să fie confirmată oficial chiar de către antrenorul Stelei.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!