Arabii se antrenează în Timișoara

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 8 aprilie 2016

Pop Sebastian, arădean pasionat de tir sportiv, declara pe Facebook că a fost șocat să vadă că majoritatea celor care se antrenează să tragă cu arme de foc, în poligonul Timișoara, sunt arabi.

„Trecem în sală… și în drum spre masa noastră din capăt vedem la o alta, în așteptare, următorul grup, patru de data asta. I-am auzit vorbind și în lumina nu foarte puternică am văzut niște ochi care ne priveau realmente cu ură, studiind în același timp țintele pe care noi le purtam foarte mândri. Cei patru erau ARABI.

Ne-am așezat la masă amândoi, am înghețat efectiv. Arabi în România, la ora 22:40, se antrenează cu arme letale în poligon!!!!

Vorbind cu instructorul, am aflat că în ultimele două luni, 80% din clienți sunt arabi. Trebuie să precizez că e destul de plin la ei și greu poți să-ți faci programare zi pe zi. Un polițist român trage pe lună maxim 10 cartușe că nu avem bani, un arab, la mine în țară, trage 50 la două zile. În timp ce polițistul care trebuie să mă apere și să se apere trage din an în Paște cu o armă de 400 de lei, «studentul străin» se antrenează cu una de 900 euro. Deci nu avem să dăm un leu pentru un glonț tras de polițist, dar avem 200 pentru un metru de bordură rutieră???!!!!”

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!