Arabii sunt disperați să scape de Pițurcă

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 26 iunie 2015

587 piturcaLucian Sânmărtean și Lukasz Szukala sunt tot mai aproape de despărțirea de Al Ittihad, după aproximativ 6 luni petrecute în Arabia Saudită. Cei doi au picat la mijloc în conflictul dintre conducerea lui Al Ittihad și Victor Pițurcă.

Oficialii lui Al Ittihad nu-l mai doresc pe Victor Pițurcă, dar caută metode pentru a-l determina să plece. Fostul selecționer este acoperit de clauze în cazul unei demiteri, iar arabii caută acum soluții. Site-ul arabia.eurosport.com, care citează surse din cadrul clubului, susține că victime colaterale vor fi Lucian Sânmărtean și Lukasz Szukala, jucători transferați de Victor Pițurcă.

Cei doi au avut evoluții foarte bune, însă oficialii lui Al Ittihad vor să le rupă contractele, în speranța că și Victor Pițurcă va ceda. Cei doi jucători ar urma să primească în schimb compensații, susțin cei de la Eurosport, ediția în arabă.

Dacă nici în acest caz nu vor ajunge la o înțelegere cu Victor Pițurcă, arabii au și un plan B. Fostul selecționer va fi numit asistentul viitorului antrenor sau va fi trimis la echipa de tineret. Cei de la Al Ittihad încearcă astfel să-l forțeze să demisioneze și să-și reducă pretențiile financiare, în condițiile în care Pițurcă are de primit o importantă sumă de bani din urmă.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!