Are succes la Hollywood!

Articol publicat in sectiunea Diaspora în lume, Poveşti româneşti pe data 1 martie 2016

Vizi ImreVizi Imre, finalist al show-ului „Vocea României”, a compus coloana sonoră a filmului „Billion Star Hotel”, pentru care a fost „răsplătit” cu 12 premii și 33 de nominalizări.

Vizi Imre a fost prima alegere a regizorului Alecs Năstoiu și a producătorului Ovidiu Vasu, ținând cont că a copilărit în județul Mureș, locul în care s-a filmat și produs pelicula ce urmează să intre pe marile ecrane din 19 februarie! Alegerea a fost una inspirată!

Pelicula a câștigat 12 premii în cadrul a 7 festivaluri, printre care premiul de „Cel mai bun film străin” la US Hollywood International Film Festival, „Best sound design” la Los Angeles Film Festival Awards, dar și Best Music la EuroFilm Festival din Spania, plus alte 33 de nominalizări.

„Îmi amintesc că Alecs a venit cu propunerea, ca înainte de a ne apuca de treabă, să ascultăm altă muzică de film, dar până la urmă am căzut amândoi de acord că mai bine luăm totul de la zero, inspirându-ne direct din stările personajelor și din secvențele din peliculă. A fost o plăcere să colaborăm și să facem echipă. Mă bucur că filmul a fost atât de bine primit la festivalurile de specialitate, fiind premiat pentru mai multe categorii, inclusiv pentru soundtrack.”

Autor articol: Bianca Radulescu
Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!