Arena Națională nu se deschide

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 18 martie 2016

621 arena nationalaChiar dacă Răzvan Sava, primarul general interimar al Capitalei anunţa redeschiderea arenei, stadionul nu se poate deschide deocamdată din cauza faptului că ISU nu a eliberat încă autorizaţia de securitate la incendiu

Din informaţiile obţinute de mass-media, Dinamo a încercat să obţină aprobarea pentru a juca meciul cu Pandurii pe Arena Naţională. Conducerea lui Dinamo a purtat discuţii cu şefii firmei UTI, care administrează Arena Naţională. Conform informaţiilor primite de la aceştia, stadionul nu se poate deschide deocamdată din cauza faptului că ISU nu a eliberat încă autorizaţia de securitate la incendiu. În plus, susţin surse din clubul Dinamo, Consiliul General al Primăriei nu a aprobat încă preţurile pentru chiria stadionului. Şedinţele Consiliului General au loc la finalul fiecărei luni.

„Astăzi, primarul Capitalei a depus documentaţia la ISU pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu! Ei vor analiza cererea noastră. E o chestiune de zile până să ne dea aprobarea, moment în care Arena Naţională poate fi deschisă. Nu pot să vă spun dacă se va juca fotbal pe stadion în week-end-ul care vine”, a declarat Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Întrebat dacă preţul chiriei a fost stabilit, oficialul Primăriei a răspuns: „În următoarele două şedinţe se va discuta şi acest lucru. Preţul provizoriu este stabilit, deci asta nu împiedică redeschiderea stadionului”.

Dinamo – Pandurii, meci din etapa a treia a play-off-ului, este programat să se dispute duminică, 20 martie, ora 20:30.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!