Arestată pentru maltratarea unei bătrâne

Articol publicat in sectiunea Diaspora în lume pe data 15 iulie 2015

O menajeră româncă a fost arestată, într-o localitate situată în apropiere de Roma, sub acuzația că ar fi bătut o femeie vârstnică pe care trebuia să o îngrijească, victima fiind în stare critică, informează Corriere di Viterbo, în ediția online.

Bătrâna în vârstă de 88 de ani locuia în Monterosi, o suburbie a Romei. Într-o după-amiază, femeia a fost găsită de vecini în stare gravă, prezentând urme de lovituri în zona capului, a toracelui și pe mâini. Carabinierii au stabilit că pensionara a fost bătută, posibil în mod repetat, de menajera româncă, o femeie de 55 de ani angajată pentru a avea grijă de bătrână.

Potrivit anchetei preliminare, bătrâna a fost agresată pentru că menajera nu suporta nemulțumirile ei. Fiind în stare de ebrietate, românca ar fi lovit-o cu putere pe bătrână în cap, iar aceasta s-a prăbușit. Pensionara italiancă a fost transportată de urgență la secția de terapie intensivă a Spitalului Andosilla, în localitatea Civita Castellana, medicii precizând că starea este critică și șansele de recuperare sunt reduse. Menajera româncă a fost plasată în arest preventiv sub acuzația de tentativă de omor.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!