Arestați în Maroc pentru posesie de hașiș

Articol publicat in sectiunea Diaspora în lume pe data 12 noiembrie 2015

hasis

Doi români, asupra cărora s-au găsit peste 11 kilograme de hașiș în urma unor percheziții corporale, au fost arestați recent pe Aeroportul Internațional Mohammed V, la Casablanca, a relatat publicația Aujourd’hui Le Maroc în pagina electronică, potrivit Mediafax.

Elemente din cadrul poliției de pe aeroport i-au arestat pe cei doi cetățeni români, a căror identitate nu a fost dezvăluită, a anunțat Direcția Generală pentru Siguranța Națională (DGSN) într-un comunicat.

Percheziționarea corporală a celor doi români, în vârstă de 21 și 32 de ani, a permis confiscarea a 11,4 kilograme de hașiș, sub formă de plachete, ascunse în lenjeria de corp, potrivit Direcției. Cei doi erau în tranzit pe aeroport și se îndreptau către capitala spaniolă Madrid, potrivit aceleiași surse.

Ei au fost plasați în arest, la dispoziția anchetei, care este supervizată de către Parchetul General marocan, potrivit DGSN, care adaugă că operațiunea face parte din eforturile sale de luptă împotriva infracționalității, în special a traficului internațional de droguri.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!