Argăseală liniștește: Steaua a pierdut doar marca

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 20 februarie 2015

570 steaua

Valeriu Argăseală a decis să-i calmeze pe exaltații suporteri ai Stelei şi spune că echipa nu a pierdut palmaresul şi culorile, ci doar marca. Preşedintele executiv al grupării din Ghencea a anunţat că în următoarele zile va primi motivarea sentinţei și așa va ști și ce are de făcut în continuare.

„Motivaţia sentinţei o vom primi în câteva zile, dar eu ştiu foarte bine ce am pierdut. Nu s-a pus niciodată problema palmaresului şi a culorilor în acest proces. Am pierdut doar marca, atât. Abia aşteptăm să vedem ce elemente trebuie respectate. Noi, ca să nu fim acuzaţi de rea credinţă, am renunţat la absolut tot, am zis că aşa este mai bine”, a spus Valeriu Argăseală.

Fanii Stelei au anunţat deja că nu vor mai susţine echipa până când situaţia nu va avea o rezolvare. Argăseală nu-i condamnă pe fani pentru decizia luată şi mai crede că formația a respectat procedurile legale în acest caz.

„Pe data de 4 februarie am avut o discuţie cu reprezentanţii peluzei. Atât timp cât trebuie să respectăm legea, asta facem. Îmi pare rău că fanii au spus că nu se vor mai prezenta la meciuri, dar toată lumea trebuie să ştie că legea trebuie respectată, chiar dacă nu mereu este pe placul nostru. Am acţionat şi noi la rându-ne în două procese pentru a ne putea obţine drepturile noastre, dar mai mult nu putem face. Asta arată că suntem preocupaţi, dar nu putem rezolva problema bătând din palme”, a mai precizat oficialul echipei din Ghencea.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!