Arlauskis, lângă Tătărușanu?

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 9 ianuarie 2015

564 arlauskisImpresarul lui Giedrius Arlauskis spune că portarul Stelei ar putea să semneze un contract cu Fiorentina. Internaţionalul lituanian este astfel în situația să-i ia locul lui Neto, care a refuzat prelungirea contractului.

Fiorentina ar putea ajunge să dispună de doi portari proveniţi de la Steaua. Lituanianul a intrat în ultima parte a contractului şi a devenit favorit pentru un transfer după ce Neto a refuzat propunerea de prelungire. La ora actuală, conducerea i-a transmis lui Vicenzo Montella să se bazeze pe Tătăruşanu, dar antrenorul Fiorentinei şi-ar dori încă un portar care să fie cel puţin de nivelul românului. Ba poate chiar mai bun.

Agentul lui Arlauskis, Leonind Istrati, a anunțat că Fiorentina i s-ar potrivi, dar despre un transfer se poate vorbi abia în vară, când portarul va rămâne liber de contract. Istrati anunță însă că internaţionalul lituanian are multe oferte:

“Ştiu că Fiorentina îl urmăreşte pe Giedrius, dar, sincer, n-a primit nici un apel de la conducerea lor. La Steaua a jucat foarte bine, a luat premiul pentru cel mai bun portar din România şi multe echipe au venit să-l vadă. El este cerut în primul rând în Germania, dar pentru moment îi este bine în România.

Dacă i s-ar potrivi Serie A? Absolut. De fapt, cred că este campionatul care i s-ar potrivi cel mai bine. În trecut au mai existat discuţii destul de avansate cu echipe italiene, dar atunci nu s-a făcut nimic. Steaua nu are de gând să-l vândă, cel puţin nu în această fereastră de transferuri. Cred că Fiorentina ar fi o alegere bună pentru el”, a spus Leonid Istrati, conform celor de la tuttomercatoweb.com.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!