Arnăutu, dezamăgit de Eugen Trică

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 13 februarie 2015

569 tricaSergiu Arnăutu (24 ani) a revenit în Liga a III-a, la Juventus Bucureşti, echipă pentru care a marcat nouă goluri în cele 13 meciuri jucate în turul actualului sezon. Atacantul plecase după fostul său antrenor, Eugen Trică, la CFR Cluj, însă nu a fost păstrat în lotul formaţiei din Liga I.

Sergiu Arnăutu s-a arătat dezamăgit de atitudinea fostului său antrenor de la Juventus, Trică, care l-a făcut să rezilieze contractul cu gruparea din Capitală, dar nu l-a păstrat la Cluj.

„Atunci când s-a dus la CFR, domnul Eugen Trică m-a sunat şi m-a întrebat dacă vreau să merg la Cluj! Am răspuns pozitiv, era şansa mea să revin în Liga I, nu oriunde, ci la echipa de pe locul 2. Ne-am înţeles şi la contract, urma să semnez când ajungeam la Cluj. După 3-4 zile când am ajuns acolo, antrenorul mi-a spus că este foarte posibil să se întoarcă Tade, Dore, Chanturia plus Gueye şi că din momentul acesta, îmi va fi foarte greu să mai prind echipa. Mi-a răspuns să stau liniştit, că dacă nu am unde merge, voi fi jucătorul CFR-ului până în vară şi voi semna contractul după cantonament.

După toate aceste discuţii, a apărut şi problema cu interzicerea dreptului de a mai transfera jucători şi depunctarea. Eu nu am plecat de la CFR că a apărut problema cu depunctarea, am plecat înainte de asta, că Trică mi-a spus că nu am unde să joc. Trageţi concluziile, omul şi-a bătut joc de mine şi de familia mea, nu s-a gândit că am un copil acasă, nu l-a interesat că eu rămân fără echipă”, a spus Arnăutu.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!