Arsenal l-ar dori pe Chiricheș

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 14 noiembrie 2014

558 chirichesClubul Arsenal Londra și-ar dori să-l cumpere pe fundaşul Vlad Chiricheş în perioada de transferuri din această iarnă şi este dispus să ofere grupării Tottenham o sumă de 8,5 milioane de lire sterline (undeva în jurul a 11 milioane de euro) pentru internaţionalul român, informează mass-media britanică.

Arsenal l-a cedat în vara care a trecut pe Thomas Vermaelen, jucător care a fost achiziţionat de FC Barcelona. Arsene Wenger a decis să nu aducă imediat un înlocuitor pentru fundaşul belgian, decizie care pare să nu fi fost una chiar foarte bună. De aceea, Wenger încearcă acum să completeze lotul echipei, cât mai repede în următoarea parioadă de transferuri.

De une eventual împrumut al internaționalului sunt interesate mai multe echipe: campioana Italiei, Juventus Torino, şi Internazionale Milano, asta dacă este să dăm gir unei informaţii apărute săptămâna trecută pe blogul jurnalistului italian Gianluca di Marzio.

Juventus l-ar dori pe Chiricheş ca alternativă pentru Andrea Barzagli, accidentat la ora aceasta. Inter îl ia în considerare pe Chiricheş în cazul în care nu va putea să-l readucă pe Rolando de la FC Porto.

Chiricheş a evoluat în doar două meciuri în Premier League în acest sezon şi nici unul dintre ele nu s-a încheiat cu victoria formaţiei Tottenham. Au fost, astfel, un 2-2 cu Sunderland şi un 0-1 cu West Bromwich Albion.

Cel mai mult a contat greşeala imensă comisă în partida cu Beşiktaş din Liga Europa, greșeală care a dus la un penalti din care turcii au egalat pe White Hart Lane. Acest gol sosit în urma ezitării sale l-a îndepărtat şi mai mult de un loc de titular.

Englezii notează că, ținând cont de toate acestea, Tottenham ar fi interesat mai ales de o vânzare a fundaşului român, nu doar de un simplu împrumut.

Vlad Chiricheş a fost achiziţionat de la Steaua în vara anului trecut în schimbul sumei 8,5 milioane de lire sterline.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!