Artiști la tribunal…

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 24 iulie 2015

madalina gheneaMădălina Ghenea, supărată pe Iulia Albu

Mădălina Ghenea o dă în judecată pe Iulia Albu? Actrița este deranjată de criticile „nefondate” pe care fashion editorul i le-a adus în timpul emisiunii WOWbiz de la Kanal D, când i-a analizat ținuta purtată la Cannes și a spus că a atras atenția pentru că ținuta era transparentă și nu că ar fi o actriță cu studii.

În producția de la Kanal D, Iulia Albu i-a analizat rochia purtată la Festivalul  de Film de la Cannes, i-a acordat „nota minus infinit”, a pus sub semnul întrebării declarațiile acesteia de acum câțiva ani cum că Roberto Cavalli îi creează special rochiile pe care le poartă pe covorul roșu și, în plus, că românca a atras atenția pentru că ținuta era transparentă și nu că ar fi o actriță cu studii.

Auzind toate acestea, Mădălina Ghenea a postat pe Facebook un mesaj prin care o ironizează pe Iulia Albu, dar și sugerează că urmează să își consulte avocații pentru a o da în judecată.

„Nu îmi explic foarte bine dacă e vorba de răutate, prostie, frustrare, invidie sau toate la un loc, dar cu certitudine, uneori se cade grav în penibil. E și cazul unei emisiuni a unui post turcesc de televiziune, emisiune ce se potrivește din plin cu cultura balcanică ce ne domină puternic.

La respectiva emisiune, există o doamnă «expert în modă», cu studii românești de specialitate, ce se așază binemeritat pe același scaun ocupat de multe alte persoane cu un ridicat nivel cultural manelistic.

Pe lângă faptul că o vedem deseori cu diverse ținute trăznite asortate cu machiaje ce ne amintesc de indienii Vestului Sălbatic și însoțite permanent de diverse orătănii de prin propria curte (sigur, făcându-ne astfel să ne punem întrebarea legitimă referitoare la sănătatea ei mentală), «doamna» respectivă ajunge să critice ținute lăudate abundent de publicații celebre (e adevărat, nu românești!!) ca Harpers Bazaar sau New York Times.

Mai mult decât atât, pe această «doamnă» o domină evident sentimentele amintite mai sus, jignindu-mă incredibil într-un mod la care îmi e imposibil să mă cobor și să răspund. Cel puțin, asta fără ajutorul avocaților la care voi apela cu siguranță din nou.

Dar în afară de răutatea evidentă care iese parcă prin toți porii, stă ridicolul situației și subiectului adus astfel în fața românilor. Așadar, la Festivalul de Film de la Cannes, la premiera unui film în competiție regizat de un proaspăt câștigător al unui Oscar, având printre alții în componență și trei actori deținători împreună a alte cinci premii Oscar, film de un ridicat nivel cultural și artistic, lăudat de toți criticii, în ținute alese cu grijă împreună cu stilistul meu, fashion-editor al revistei Elle, ținute lăudate de mari publicații internaționale, apare «doamna» amintită mai sus, cu «înalte» studii românești de specialitate, în emisiunea de bârfe cu accente maneliste a postului turcesc, care critică total și jignește grav într-un limbaj suburban. Mai mult decât am făcut-o acum, penibilul acestui fapt îmi e imposibil de comentat.

Iar în final, în ciuda faptului că din patriotism am ales în mod special o ținută reprezentativă românească, ținută expusă cu succes la Festivalul de Film de la Cannes, mă felicit din nou că nu stau prea mult în zonă”, a scris Mădălina pe Facebook.

Rochia pe care Mădălina Ghenea a purtat-o la Cannes pe covorul roșu a fost creată de designerul român Cristina Săvulescu.

 

Bebe Cotimanis a dat în judecată statul pentru salariu

Bebe Cotimanis se judecă cu statul pentru că i-a tăiat salariul în anul 2010, așa cum s-a întâmplat cu toți bugetarii în perioada de criză. Alături de alți actori, Bebe se judecă cu Teatrul Nottara pentru a recupera cei 25% pierduți în toată acea perioadă.

Bebe Cotimanis și alți actori de la Teatrul Nottara se judecă cu statul în speranța că vor recupera banii pierduți în cele 23 de luni în care salariile lor de bugetari au fost micșorate cu 25% în urma deciziei guvernului Boc din 2010.

Astfel, Bebe Cotimanis, Cristian Șofron, Catrinel Dumitrescu, Dan Bordeianu, Ion Haiduc au dat în judecată Teatrul Nottara, având șansa, dacă vor câștiga, să primească mii de euro.

„Nu-i putem recupera decât în instanță. Nu am făcut un calcul, nu știu despre de sumă este vorba. Nu cred că sunt foarte mulți bani, însă sunt oameni care mor de foame în teatru și au nevoie de ei. Noi am mai pierdut un spor, pe care nu l-am mai recuperat”, a declarat Bebe Cotimanis pentru Click!

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!