ASA are probleme financiare

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 24 iulie 2015

591 asaClubul ASA Târgu Mureş a anunţat pe site-ul oficial că recursul înaintat de asociaţie pentru deblocarea conturilor sale a fost respins, dar a precizat că va face toate demersurile pentru achitarea salariilor şi menţinerea echipei în Liga I.

“În pofida rezultatelor bune obţinute pe teren, în competiţia sportivă, clubul ASA Târgu Mureş se vede pus în situaţia dificilă de a informa opinia publică despre faptul că recursul înaintat de asociaţie pentru deblocarea conturilor a fost respins. Conducerea clubului ASA Târgu Mureş nu comentează în niciun fel decizia instanţei, dar îi asigură deopotrivă pe suporteri şi sportivi că va face toate demersurile pentru achitarea salariilor şi menţinerea echipei în Liga I. După prima Supercupă din istoria fotbalului târgumureşean şi după 40 de ani de speranţe, ASA Târgu Mureş este aproape de grupele Cupelor Europene. ASA Târgu Mureş continuă lupta, ASA Târgu Mureş nu se desfiinţează”, se spune în comunicatul vicecampioanei României.

ASA le cere suporterilor să fie în continuare alături de echipă: “Invităm suporterii şi pe toţi cei care cred în echipa noastră, acum mai mult ca niciodată, să fie alături de acest simbol al oraşului – ASA Târgu Mureş. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece cu toţii, împreună, şi peste această încercare grea. Hai ASA! Hai Târgu Mureş!”.

Curtea de Apel Târgu Mureş a anunţat că decizia cu privire la contestaţia formulată de ASA Târgu Mureş este definitivă. “Azi, 20 iulie 2015, Curtea de Apel Târgu Mureş a respins contestaţia formulată de Asociaţia Sportivă Fotbal Club ASA 2013 Târgu Mureş, prin încheierea dată în faza de urmărire penală – în cameră de consiliu. Menţionăm faptul că decizia, dată prin încheierea de şedinţă, este definitivă”.

Conturile clubului din Târgu Mureş au fost blocate la începutul lunii iulie ca urmare a controlului ce a avut loc în perioada 2014-2015 la sediul asociaţiei. După blocarea conturilor, de la echipa ASA Târgu Mureş au plecat și tehnicianul Dan Petrescu şi câţiva jucători.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!