Asesoft, pentru Vlad Brașoveanu

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 7 noiembrie 2014

557 asesoft ploiestiBaschetbaliştii de la CSU Asesoft Ploieşti vor juca în următoarele săptămâni pentru Vlad Braşoveanu, indiferent de meciurile pe care le au. În vârstă de 25 de ani, Vlad a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier, considerată inoperabilă. Povestea sa a fost explicată de soţia lui Vlad Braşoveanu, care a făcut un apel către cei care vor să dea o mână de ajutor pentru obţinerea a 50.000 de euro, sumă care poate să îl salveze pe Vlad: 

“Povestea, dacă o pot numi aşa, a început cu câteva zile înainte de minunata noastră nuntă, când Vlad a simţit ceva în neregulă cu pleoapa ochiului stâng: era căzută, lucru care ne-a determinat să mergem la oftalmolog. De la oftalmologie ne-au trimis la neurologie. Cu o zi înainte de a pleca în luna de miere, 15 octombrie 2014, pleopa ochiului stâng şi-a revenit, însă ochiul drept a rămas blocat pe mijloc, ceea ce a complicat lucrurile şi mai mult, Vlad nemaiputând să vadă clar, i se dublează imaginea”.

La întoarcerea din luna de miere a aflat diagnosticul: tumoră la cap. “Domnul doctor Petrescu Daniel mi-a spus: <Eu ţi-l operez, dar dacă va supravieţui operaţiei, sunt şanse de 100% să rămână paralizat pe partea dreaptă, dar există o şansă reală la Hannover, Germania>”, a continuat soţia lui Vlad.

Preşedintele echipei campioane de baschet, Ionuţ Georgescu, este prieten vechi cu Vlad Braşoveanu. El a prezentat povestea lui, luând decizia de a dona, alături de baschetbalişti, şi de a-i oferi lui Vlad banii obţinuţi din vânzarea biletelor la meciuri. Şi nu numai.

“Vrem să-l ajutăm pe Vlad cu sprijinul suporterilor şi partenerilor noştri. Vom dona toţi şi sperăm să strângem suma de bani necesară operaţiei din Germania. Vlad este un băiat tânăr, abia s-a căsătorit de o lună, iar această veste a şocat familia, prietenii şi pe toţi cei care au citit povestea. Trebuie să salvăm un om şi o familie. Am fost coleg de clasă şi sunt prieten cu acest om minunat. Am început să jucăm baschet împreună, iar el nu rata nici un meci important de-al echipei CSU Asesoft. Pe 13 noiembrie este ziua lui. Poate cel mai frumos cadou ar fi să aibă bani de operaţie. Voi avea urne la meciuri şi vom anunţa conturile unde oamenii pot dona”, a declarat preşedintele CSU Asesoft Ploieşti, Ionuţ Georgescu.

Baschetbaliştii de la CSU Asesoft Ploieşti nu trec prin primul moment de acest gen. Ilic şi Zekovici au fost şi ei diagnosticaţi cu tumoră. Primul, din nefericire, nu a supravieţuit luptei.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!