Astra ar putea dispărea

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 12 mai 2014

533 dinu gheorghe

După ce anul trecut a terminat pe locul 4, Astra a ieşit şi în acest an din lupta pentru campionat. Ioan Niculae anunţă titlul ca obiectiv pentru 2014-2015, dar spune că nu mai este dispus să investească în cazul în care şi sezonul viitor va fi ratat.

Astra are, de asemenea, şansa primului trofeu din palmares: va juca finala Cupei cu Steaua. Patronul giurgiuvenilor spune că va trage linie după ultimele meciuri din acest sezon şi va hotărî ce jucători vor rămâne la echipă.

„Mai sunt patru etape de disputat şi finala Cupei României. De aceste meciuri va depinde ce vom face la vară, ce planuri ne vom face. Jucătorii care sunt alături de echipă, care vor să facă performanţă, vor fi păstraţi, ceilalţi pot pleca, sigur contra unor oferte corecte. Cât despre finala cu Steaua, şi dacă avem 20% şanse, sunt ale noastre şi le vom juca până la capăt. Jucătorii trebuie să fie conştienţi de onoarea pe care o au, de faptul că-şi pot trece un trofeu în CV şi că de aceste chestiuni depinde viitorul lor, nu al meu”, a declarat Ioan Niculae .

„Sunt mai multe cauze pentru care noi n-am reuşit mai multe în sezonul trecut. L-am pierdut pe Fatai, pregătirea de iarnă a fost total greşită, dar n-are rost acum să spun mai multe. Vorbim la vară. Cât despre Yazalde, eu l-am văzut la Braga folosit mai mult în bandă, nu atacant cum joacă la noi, dar nu mai vreau să zic ceva de Dinu Gheorghe de la distanţă. Yazalde este unul dintre fotbaliştii pe care ni-i dorim, dar el este jucătorul celor de la Braga şi trebuie să ne înţelegem cu ei. Dacă vom putea, îl vom păstra, dar ar fi bine ca el să joace pe postul pe care se simte cel mai bine”, a mai spus finanţatorul.

„Dacă nu vom lua campionatul nici la anul şi nu vom împlini investiţiile pe care le-am făcut aici, atunci ne vom reorganiza, vom reduce bugetul de tot cât să supravieţuim. Sigur, dacă vom avea ghinion, dacă vom rata la mustaţă campionatul, vor interveni anumiţi factori, atunci vom continua”, a încheiat Niculae.

Reghecampf a declarat că este interesat de Alexandru Măţel şi că ar fi dispus să dea un milion de euro pentru aducerea fundaşului dreapta. Dinu Gheorghe i-a fixat un preţ prohibitiv şi spune că nici un jucător al Astrei nu va ajunge în Ghencea.

„Nu cred că Steaua are bani de jucătorii Astrei. Dacă au 4 milioane, îl iau pe Măţel. Vă spun acum, fără să vorbesc cu domnul Niculae. Dacă vor să dea un milion, îl dăm împrumut un an de zile. Măţel este transferabil oriunde, mai puţin la Steaua. Orice jucător vor să ia de la noi, se înmulţeşte cu 2, cu 3 sau cu 4 suma. Aşa că probabil Măţel va pleca numai afară”, a spus Dinu Gheorghe, dovedind din nou ura pe care o poartă echipei campioane.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!