Astra dezminte zvonurile

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 6 noiembrie 2015

604 lungAstra Giurgiu dezminte speculaţiile cu privire la situaţia portarului Silviu Lung. jr. Oficialii giurgiuveni au emis un comunicat oficial pe site-ul clubului, în care neagă total conflictul dintre medicul echipei şi goalkeeperul de 26 de ani. Reacţia vehementă a celor Astra vine ca urmare a speculaţiile cum că Silviu Lung jr. nu a mai prins primul „11” al Astrei din cauza unui conflict cu medicul echipei, întrucât acesta nu a oferit tratamentul necesar unei accidentări suferite la o şedinţă de pregătire.

„Am trecut peste minciuna introducerii în materialul legat de posibila suspendare a antrenorului Marius Şumudică, a cuvântului “bruscat”, referitor la cele scrise de arbitrul Marcel Bârsan în raportul de joc de după meciul ASA-Astra!

Acum, se inventează un fals conflict între unul dintre jucătorii echipei – Silviu Lung, antrenorul Marius Şumudică şi doctorul Mircea Miu.

Situaţia reală este următoarea: jucătorul a acuzat dureri acute ale tendonului, în timpul unui antrenament şi a mers, imediat, împreună cu doctorul, pentru efectuarea unui RMN, la o clinică specializată, staff-ul luând decizia ca, datorită acestei probleme să acorde jucătorului câteva zile de repaus.

Cum programul echipei era acela de a se deplasa la Târgu Mureş şi apoi la Braşov, în total 5 zile de cantonament, s-a stabilit ca jucătorul să meargă acasă, la Craiova, pentru a urma tratamentul de recuperare, revenind, după terminarea programului de refacere la antrenamentele echipei.

Nici vorbă de lipsa unei accidentări, de “tratament cu aspirină”, sau de vreun conflict cu antrenorul Marius Şumudică”, cam aşa sună comunicatul emis de clubul giurgiuvean.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!