Astra, inclusiv probleme financiare

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 4 septembrie 2015

595 burleanuRăzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a declarat într-o conferinţă de presă că la formația Astra Giurgiu sunt probleme inclusiv financiare, precizând că ar fi fost o minune dacă s-ar fi calificat în grupele Ligii Europa.

„Eu zic că este mai mult decât îngrijorător că nu avem nici o formaţie în competiţiile europene. Este o situaţie dificilă, dar în acelaşi timp toate aceste probleme care apar trebuie asumate şi să te apuci de muncă. Iar munca trebuie să meargă în trei direcţii, una se referă la zona de management a cluburilor, a doua la zona de copii şi juniori iar al treilea lucru infrastructura fotbalistică. Cam acesta este momentul care ar trebui să ne dea de gândit şi să ne apucăm de muncă. Am fost surprins pe de o parte, pentru că Astra pornea cu prima şansă. Dar rezultatul scoate la suprafaţă mai multe probleme, inclusiv financiare, care sunt la Astra. Prin urmare ar fi fost o minune o calificare, adică o dorinţă foarte mare a jucătorilor să treacă peste toate acele probleme. De aceea cred că putem să vorbim de o criză”, a afirmat el.

Formaţia Astra Giurgiu a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost învinsă în deplasare, cu 2-0 (0-0), de echipa olandeză AZ Alkmaar, în returul play-off-ului competiţiei. În tur, Astra s-a impus cu scorul de 3-2.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!