Astra l-ar aduce pe Papp

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 20 ianuarie 2014

518 daniel isailaDaniel Isaila, antrenorul formatiei Astra, a declarat ca si-a dat acordul pentru aducerea lui Paul Papp de la formatia italiana Chievo.

„Am vorbit cu presedintele despre el si mi-am dat acordul sa vina la noi. Mai multe detalii despre venirea lui stiu cei din conducere. Eu stiu ca el este un jucator de echipa nationala, un fotbalist foarte bun care ne poate ajuta. Este foarte important sa vina jucatori de valoare, pentru ca astfel se creeaza concurenta si astfel duc la progresul echipei”, a spus Isaila.

Valerica Gaman, de transferul caruia este interesata o grupare din Franta, poate pleca atat timp cat tranzactia este in favoarea clubului Astra, spune Daniel Isaila. „Gaman este jucatorul Astrei, iar eu nu stiu de vreo oferta venita pentru el. Insa eu niciodata nu am fost impotriva plecarii vreunui jucator atat timp cat transferul este si in avantajul clubului”, a spus tehnicianul.

Daniel Isaila considera ca revenirea in Liga I a unor jucatori ca Adrian Mutu si Claudiu Keseru reprezinta o lovitura de imagine pentru fotbal, dar ramane de vazut daca acestia vor da randamentul scontat. „De ce sa ne sperie venirea lor in Liga I? Din contra, eu cred ca este o lovitura de imagine pentru fotbalul romanesc. Vom vedea, insa, mai departe daca ei vor da si randamentul scontat. Ei sunt jucatori valorosi, dar indiferent de asta, totul este relativ, depinde daca si cat de repede se vor adapta aici. Mutu este un jucator fantastic pentru ca nu este usor sa inscrii 114 goluri in Italia cat am inteles ca a marcat el”, a precizat Isaila.

Antrenorul liderului Ligii I a adaugat ca Pandurii Targu Jiu, Dinamo si CFR Cluj se vor lupta si ele pentru titlu in partea a doua a campionatului, in afara actualului trio, Steaua-Astra-Petrolul.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!