Astra vrea campionatul

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 14 aprilie 2014

530 dinu gheorgheSteaua a făcut un pas în spate în deplasarea de la Timişoara (0-0), și Astra se putea apropia la 6 puncte de primul loc, în cazul unei victorii la Braşov, ceea ce nu s-a întâmplat. Giurgiuvenii puteau relansa astfel lupta pentru titlu, iar Dinu Gheorghe îşi permitea să spere înainte de meci: „Nu e uşor, dar nu e nici imposibil.”

Preşedintele Astrei a anunțat, de asemenea, că echipa nu îşi va mai permite şi în sezonul viitor să rateze obiectivul: câştigarea primului campionat din istoria clubului.

„Atâta timp cât sunt 27 de puncte în joc, sperăm, de ce să nu sperăm. Nu e uşor, dar nu imposibil. Domnul Duckadam declara că vor câştiga trei meciuri la rând şi vor fi campioni, dar văd că nu e aşa. Dacă noi am câştiga azi, am putea să ţinem trează atenţia în lupta pentru titlu”, a declarat Dinu Gheorghe înainte de meci.

„Steaua este o echipă extrem de valoroasă, sunt pe primul loc, dar nu faptul că sunt nemotivaţi este cauza egalului de la Timişoara”, a mai spus Dinu Gheorghe, după remiza albă a Stelei.

Astra a fost printre echipele care s-au întărit cel mai mult în pauza campionatului, dar, din nefericire, rezultatele nu s-au văzut pe teren. Alibec, Papp, Alex Ioniţă II sau Ştefan Popescu nu s-au impus în primul „11” al giurgiuvenilor, fiind mai mult nume decât jucători. Dinu Gheorghe a spus că nimeni nu va mai accepta încă un sezon ratat: „Anul viitor vrem şi trebuie să luam titlul.”

„Nu e nimic adevărat cu plecarea mea la Petrolul. Eu rămân la Astra şi ne batem la titlu. Nu că ne batem, vrem să îl luăm şi trebuie să îl luăm. Anul viitor trebuie să fim mai atenţi decât anul ăsta”, a încheiat Dinu Gheorghe, după care patronul Astrei a spus și că vor exista unele evaluări la echipă.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!