Atlassib: Imagini scandaloase cu pachetele românilor (video)

Articol publicat in sectiunea Diaspora, Transport pe data 4 mai 2015

Atlassib

 

Firma Atlassib, pusă la zid

 

Românii par din ce în ce mai supărați pe compania Atlassib! Și se pare că au și motive, dar și dovezi. De curând au apărut, pe internet, imagini surprinse de un conațional, în care coletele sunt trântite și aruncate cu nepăsare dintr-o remorcă în alta de către angajații companiei. Filmarea, care a ajuns din România în Marea Britanie, dar și prin alte țări din Europa unde se află comunități de românii care obișnuiesc să trimită, dar și să primească pachete prin această firmă, a fost urmărită și criticată de sute de români.

Totodată, Diaspora Românească a scris în trecut despre o româncă din Londra căreia i-au dispărut lucruri din coletul pe care îl trimisese în România, mamei sale prin Poșta Atlassib, iar acum o altă româncă ne-a povestit că pachetul pe care l-a primit din țară a ajuns într-o stare… deplorabilă. 

 

Colete sau pachete zburătoare?

În imaginile surprinse de un român dintr-o localitate din județul Galați, dar care lucrează în Germania, se observă câțiva lucrători de la Atlassib care manipulează colete dintr-un microbuz într-o remorcă a unui autocar într-un mod scandalos. Aceștia le trântesc pur și simplu, chiar dacă pe colete scrie mare „FRAGIL”. Mai mult decât atât, în filmarea postată apoi pe rețelele de socializare, se vede și se aude clar cum pachetele sunt aruncate cu forță și trântite fără a fi preluate de o persoană în remorca celor de la Poșta Atlassib. Românii care au vizionat filmulețul și-au spus supărarea și indignarea pe internet. „Ăsta e românul, ăsta e respectul pe care îl poartă pentru cei ce muncesc de dimineața până seara să poată trimite ceva la familie… Nesimțiți”, a comentat unul dintre români după ce a vizionat imaginile. Filmulețul a ajuns și pe grupurile de români din Marea Britanie de pe Facebook. Și aici a fost dur criticat. Iată mai jos și alte comentarii ale celor care au văzut imaginile surprinse cu pachetele aruncate la voia întâmplării.

————————————–

Comentarii

 

Gheorghe Tranca: „Cea mai ordinară firmă de transport, atât pentru persoane, cât și pentru coletele și pachetele oamenilor; socrii mei au avut grave probleme la venirea în Spania cu această… companie de transport.”

Mihaiela Vînătoru: „Și eu am venit în Spania cu ei si am avut o experiență foarte proastă, nu am să o uit niciodată.”

Ana-Maria Calavie: „Colega, tu te auzi ce vorbești??? ce seriozitate???? în ce hal se aruncă pachetele…..??? asta e seriozitate la tine??? nu am pus niciodată cu această firmă… și nici nu o să pun, sunt firme mult mai serioase…”

Sandu Cristina: „Eu am trimis de Crăciun un pachet acasă, iar mama mea l-a primit găurit! Au luat câteva chestii de acolo, tot ce era mic, pentru că gaura nu era foarte mare. Să vă fie rușine! Să nu mai trimiteți pachet cu Atlassib! Sunt multe firme serioase!”

Dora Dumitrița: „Adică ea ce vrea sa spună… că nu este adevărat? Nu este prima dată când se întâmplă.”

Mihaela Leonte: „Rușine. Și spun că au salarii mici.”

Cristina Maria Bratu: „Rușineeeeeeee…”

Valentin Voicu: „Așa fac toate firmele la un moment dat.”

Cătălina Jrlaianu„Nu știu dacă e posibil. Trimiți pachet cu ceva și dacă pachetul are 6 kg, ești obligat să plătești 10… Atlassib de cacao…”

Benq Lacramy: „Nesimțitul distruge pachetul…. pffff.”

Mihaiela Vînătoru: „Se vede profesionalismul din video-ul de mai sus, iar eu am venit în 2001 în Spania cu Atlassib și am avut o experiență foarte proastă.”

Anca Bîrsan: „Și nouă ne-au scos din pachet o cutie de ceai și una de cafea, deși inițial, ne-au zis că avem voie cu ele. Când ne-au ajuns pachetele, dispăruseră cutiile și toate lucrurile erau vai de ele în pachet…”

Aly Lupăștean: „Eu când am fost să ridic o saltea și alte pachete de la ei… descărcau în acel moment și… era pusă salteaua ca rampă. Nu e vorba de saltea, că era cât de cât protejată de noi, dar nu ne venea să credem cum puneau și pachete fragile să coboare așa…”

Dana Bacriu: „Scârbe ordinare! Au trudit oamenii să pună în pachet ce au putut și ei, iar acești nesimțiți își bat joc de munca lor !! Rușine!!”

Daniel Drind: „Nesimțiți.”

————————————–

Poșta Atlassib a publicat pe site-ul oficial un comunicat de presă și imagini în care o angajată explică exact ce s-a întâmplat în opinia acestora, în cazul imaginilor în care se vede cum doi angajați aruncă mai multe colete dintr-o mașină în alta. Cei de la Poșta Atlassib susțin că acele colete nu erau aruncate așa cum se observă din imagini, ci erau preluate de către alți doi manipulatori. Iată comunicatul de presă al celor de la Poșta Atlassib.

„Clipul în cauză nu reflectă realitatea în privința manipulării trimiterilor poștale de către angajații societății. În filmare se pot observa doi agenți care transferă coletele dintr-o mașină în alta, însă nu se poate observa faptul că în mașina din partea stângă a imaginii se află doi alți angajați ai societății care preiau și depozitează coletele în mașina de transport. Considerăm că imaginile în cauză au ca scop inducerea în eroare a utilizatorilor de servicii poștale care apelează la serviciile societății POȘTA ATLASSIB CURIER RAPID SRL și considerăm că este condamnabilă preluarea acestora, fără a fi verificate, de unele agenții de presă cu un important impact asupra cetățenilor care pot fi astfel influențați în alegerea furnizorului de servicii poștale. Având în vedere faptul că aceste imagini și articole aduc societății un grav prejudiciu de imagine, ne rezervăm dreptul de a acționa în instanță persoanele și/sau instituțiile responsabile. Îi asigurăm pe toți utilizatorii de servicii poștale care apelează la serviciile Societății POȘTA ATLASSIB CURIER RAPID SRL de profesionalismul și seriozitatea de care dăm dovadă în prestarea serviciilor”, se arată în comunicatul de presă – http://www.postaatlassib.ro/.

 

 

Suspiciuni de furt în 2012

 

„Mi-au dispărut lucruri din pachet”

În anul 2012, o româncă stabilită în Londra a povestit, pentru Diaspora Românească, despre experiența prin care a trecut cu Poșta Atlassib. La acea vreme, tânăra, tot din Galați, spunea că a trimis pentru prima dată în România un colet prin firma Atlassib. Numai că ghinionul a făcut ca pachetul plin de cadouri pentru familia și prietenii săi să nu ajungă întreg la destinație. Câteva suveniruri care aveau o valoare sentimentală, cosmetice, bijuterii, dar şi două lenjerii scumpe de pat, nu au mai ajuns la oamenii dragi din Galaţi. Culmea, spune Iulia, i-au dispărut numai lucrurile noi care se aflau în cutia pe care a trimis-o către România.

 „O să se rezolve, se va rezolva, staţi liniştită, se rezolvă.” A fost răspunsul pe care Iulia Florea l-a primit multe săptămâni în șir de la angajaţii Atlassib din România. Iată ce declara tânăra la acea vreme: „Nu am mai trimis prin Atlassib până acum, doar am primit pachete din România. Și a fost totul în regulă. Pentru că probabil, cred eu… ei nu fură din pachetele care vin din România, ci din cele care pleacă de aici, pentru că se gândesc că sunt lucruri noi din Anglia. Mama îmi trimite borcane de compot sau dulceață. Și nu cred că sunt interesați să fure astfel de lucruri”, povestea românca. Totodată, ea ne-a detaliat și procedura de trimitere a unui colet: „Atunci am aflat că acesta trebuie pus neapărat într-o cutie de carton, pentru că altfel nu acceptă. Astfel că, în momentul în care am trimis pachetul, am lipit cutia de carton împreună cu șoferul, cu o bandă adezivă de culoare maro. Șoferul este martor, pentru că împreună cu acesta am lipit pachetul, după care l-a sigilat în fața mea. Sigiliul acesta este, de fapt, un sac mare din plastic, care se numește pungă sigiliu. Tocmai pentru că totul ar trebuie să fie în regulă până la destinație, nu mai este nevoie să faci o listă cu tot ce este în pachet sau să spui valoarea pachetului. Nu ar trebui să mai ai nicio grijă atât timp cât pachetele sunt SIGILATE”, a spus tânăra.

 

A ajuns cu întârziere

Având o chitanță, dar și un număr de înregistrare, Iulia a putut să verifice pe internet locul în care se afla coletul trimis mamei sale. „Cu numărul de înregistrare, îl poți urmări practic pe site-ul lor şi poți ști unde se află exact. L-am verificat în ziua în care deja trebuia să ajungă în Galați, adică la destinație. Și nu ajunsese. Era încă la Sibiu. Și nu am putut să îmi explic de ce stă atât de mult în Sibiu. Știu că au un centru mai mare acolo şi că acolo au şi birourile. Pentru că a stat destul de mult timp, eu suspectez că acolo s-a petrecut furtul. În cele din urmă, a ajuns în Galați, cu două zile întârziere. În momentul în care coletul a ajuns la destinație, ei anunțau printr-un mesaj persoana care trebuie să îl ridice. Astfel că mama mea a primit mesajul în jur de ora 17.30, destul de târziu, în condițiile în care pachetele se puteau ridica până la ora 18.00. În cele din urmă, s-a grăbit, a reușit să ia pachetul și a mers acasă.”

————————————–

„Eu am sunat-o pentru că eram nerăbdătoare să deschidă pachetul și să îi explic ce am trimis și cui trebuie să împartă cadourile. Pentru că în colet erau şi câteva atenții pentru prieteni. Şi aşa am descoperit că dispăruseră două lenjerii destul de scumpe, una dintre acestea era chiar un cadou de nuntă, alte câteva bijuterii și creme, dar și mai multe suveniruri tradiţionale pe care le cumpărasem din Portugalia. Nu mi-a venit să cred când mama mea mi-a spus că toate aceste lucruri nu mai erau în cutie. Mi-am dat seama imediat că fuseseră furate. Mama a sunat imediat şi la biroul din Galaţi, dar şi la cel din Sibiu. Cei de acolo i-au spus să revină a doua zi, pentru că se încheiase programul şi nu mai era nimeni la biroul de reclamaţii. Practic, mi s-a furat tot ce era nou.”

Iulia

————————————–

 

În așteptarea unui răspuns

Imediat după întreaga experiență negativă, atât tânăra din Galați, cât și mama sa au pornit în căutarea unui răspuns. „În următoarea zi, mama mea a revenit cu un telefon la Biroul de reclamaţii din Sibiu, unde i s-a spus să trimită dovada că pachetul a fost deschis. Mai precis, cutia şi punga cu care a fost sigilat. Abia atunci am realizat împreună cu mama mea faptul că, într-adevăr, cutia fusese deschisă, pentru că dispăruse banda adezivă maro şi fusese înlocuită cu o altă bandă adezivă Atlassib. Mai mult decât atât, punga sigiliu fusese desfăcută şi relipită. Am depus reclamaţie în acea zi şi mi-au spus să trimit şi un e-mail, în care să le explic toată povestea. Ziua în care am trimis pachetul, numărul de înregistrare, ce îmi lipseşte, care este valoarea lucrurilor. Le-am explicat consistent absolut totul, iar mama mea a trimis cutia şi sigiliul la Sibiu, ca dovadă că au fost deschise. A plătit tot ea pentru acest lucru. I-a sunat şi i-a atenţionat să nu încerce să muşamalizeze cazul şi să schimbe cutia, pentru că a fotografiat totul şi astfel încă deţine dovada că pachetul a fost deschis. În rest, noi dăm telefoane zilnic… şi eu şi mama mea, ni se spune că se va rezolva. Nu ni se spune nimic altceva… nici că vom primi despăgubire, nici că se fac investigaţii să se afle cine a fost pe tură în ziua respectivă. Absolut nimic. Doar că se va rezolva. Nu ştim când şi în ce fel…”, povestea tânăra în vara anului 2012.

Contactaţi telefonic, la acea vreme, de către redactorii Diaspora Românească, angajaţii Atlassib de la Sibiu au făcut în primă instanţă transferul de la un birou la altul. De fiecare dată, răspundea o altă persoană.  După ce îi era explicat motivul pentru care s-a sunat, acela de a oferi un răspuns la problema Iuliei Florea, aceștia spuneau că nu se ocupă cu astfel de probleme.  Şi … ne transferau apelul către alte birouri. În cele din urmă, un inspector de la Biroul de Informaţii, Sesizări şi Reclamaţii din cadrul Atlassib Sibiu a declarat atunci că nu poate oferi mai multe informaţii, deoarece ancheta era în curs de desfășurare.

————————————–

„Pachetul a ajuns distrus”

 

O altă româncă stabilită în Marea Britanie ne-a povestit și experiența sa cu Atlassib, prin care a trecut de curând.

„Nu mi-au dispărut lucruri din colet, însă cutia în care a fost trimis pachetul a ajuns praf. Și era un carton destul de gros. Practic era ruptă, devastată cu totul. Dacă nu erau puse lucrurile de către mama mea într-un sac de plastic, în interior, s-ar fi împrăștiat cu siguranță peste tot. A fost nevoie să desfac pachetul și să îl pun în mai multe pungi ca să îl pot transporta acasă. Nu pot spune cu siguranță dacă pachetul a fost aruncat la voia întâmplării, pentru că nu a conținut nimic fragil și astfel nu s-a spart și nu s-a deteriorat nimic, însă cutia era… sfâșiată.”

B.A., despre experiența sa cu Atlassib

————————————–

 

Autor articol: Adriana Niculescu

Comentarii

31 pareri la “Atlassib: Imagini scandaloase cu pachetele românilor (video)”

 1. Emil Marian Spune:

  Mi-a venit o prietena de familie din Austria cu renumita firma Atlassib. Ajunsa in Brasov nu a mai gasit bagajul depozitat in compartimentul de bagaje. Am depus reclamatie si ni s-a spus ca daca nu se gaseste in 14 zile va fi despagubita conform conventiei. Conventie care nu a vazut-o nimeni, prietena nu a fost informata de existenta unei conventii.Ce spune aceasta conventie: valoarea de despagubire este in limita de 100 Euro !!!!??8. Calatorii sunt obligati ca in statiile de coborare sa-si supravegheze bagajele. In caz de neurmarire a bagajelor firma nu raspunde de acestea.

  9. In caz de pierdere, deteriorare totala sau partiala a bagajului inregistrat, raspunderea transportatorului se limiteaza la suma de 100 €/bagaj. Raspunderea transportatorului este limitata doar la suma daunelor compensatorii dovedite. In nici un caz transportatorul nu este raspunzator pentru daunele indirecte, accidentale sau ulteriore.

  Interesant. Cati calatori ai Atlassibului stiau asta?

 2. Molnar Alin Spune:

  Am trimes un colet pe data de 10 1 2016 in spania cu firma asta de cacat Atlasib.si nu a ajuns la destinatie .Iam sunat pe cei de la agentia tiburtina roma si cei de acolo nu stiu unde se afla coletul .nu trimeteti si nu mergeti cu aceasta firma de ordinari.

 3. silviu Spune:

  NU TRIMETETI NIMIC CU IEEEEEEI…. NU O SA VA AJUNGA NIMIC DE VALOARE DACA AVETI INAUNTRU… AM TRIMES UN CEAS ROLEX CU FACTURA REGOLARA SI IEI NEAGA CA MIAU PRELUAT PACHETUL… CINE VEDE ACEST MESAJ SA STIE DELA INCEPUT CU CINE ARE DE A FACE.

 4. Mirela Spune:

  Și eu am trimis colet cu Atlasib și mi sa furat din colet. Nu faceeti prostia sa trimiteți cu Atlasib

 5. Boianschi Florica Spune:

  Nu pot sa cred ce citesc.Si eu am trimis colet din Franta in Romania si invers,dar pana acum nu s-a intamplat.M-a uimit chiar integritatea ambalajului coletului.In perfecta stare.

 6. Valentina Spune:

  Niste escroci! Din pachetul trimis acasa cu mare dificultate si sacrificii, nu au ezitat sa desfaca si sa ia ceea ce au avut nevoie. Prima si ultima data când trimit cu ei.

 7. Claudi Spune:

  Am trimis de curand pachet din Italia in Romania. Vreau sa spun ca ajuns tot distrus si absolut nimic nu a mai fost recuperat.Am fost la Atlassib Taranto mi a spus ca de la ei a plecat in siguranta. cei din tara au spus ca la ei asa a ajuns. E bataie de joc.Alta data am trimis un leptop ce lam declarat, nu a putut fi furat dar a ajuns si el distrus.Este bataie de joc ceea ce fac. Nui normal ca gandurile si sacrificile noastre puse in pachete pentru cei dragi sa fie badjocurite in halul acesta…Sa va fie rusine. Unde nu se poate fura se sparge tot. Nu vreau sa mai am deaface cu voi si voi publica peste tot. Sa vada toata lumea profesinalismul de care dati dovada…hooooooooo

 8. furniga marcela Spune:

  Pe data de 22 septembrie 2016 am primit pachet din Spania si aveam un laptop in pachet, pachetul a ajuns la agentie dar laptopul nu era in pachet. Nimeni nu stie nimic si pachetul a venit sigi

 9. Adriana Samson Spune:

  Niste nesimtii… ce mai jegoasa firma. Nu mai trimiteti pachet pe aceasta firma… am trimis pachet din Romania in Spania pe data de 10.12.2016 si nici pana acum nu am primit nimic. Am facut reclamatie dar degeaba…..

 10. Mariana Spune:

  Buna ziua unde sunt eu aici la granița cu Franța nu sunt foarte multe firme de transport si nici pentru Constanta .Deci eu am colaborat numai cu firma Atlassib pentru colete poate ma număr printre norocoase nu am avut niciodată probleme cu posta au venit si la domiciliu sa imi ia coletele si au ajuns acasa in bune condiții niciodată nu am avut probleme de nici un fel este o firma serioasă iti da codurile de la pachete si le poti urmări unde sunt .Eu recomand cu încredere .Le-am promis ca daca coletele vor ajunge bine si toate le voi scrie o recenzie buna .A venit si momentul sa-mi trimit toate bagajele in România am căutat la foarte multe firme de transport dar nu am găsit niciuna sa vina sa imi ia bagajele de acasa si sa le ducă la Constanta .Am trimis 25 de colete televizor tot ce este intr-o casa ,10 au ajuns după 3 zile iar restul după 4 zile adevarul ca eram un pic îngrijorată dar sincer va spun ca mi-au ajuns 25 de pachete din Italia in România cu Atlassib la preț rezonabil si sigur poti verifica coletulcand iese din agenție cand este in tranzit cand e predat la destinatar .La celelalte firme nu imi garanta că ,coletele nu se deschid la vama s-au in alta parte m-au pus sa cumpăr palet folie si apoi sa plătesc si masina cu platforma pentru televizor sa fac asigurare pai la ce preț se ajunge .Un altul a zis ca vine si m-i le ia de la domiciliu in loc sa plătești mai puțin ca dai mai multă marfa ei mi-au mari prețul la kg.si ca m-i le duce pana la Galați si de acolo le pune la Fan Curier sa le ducă in Constanta bineînțeles ca nu am fost de acord cu niciunul .Asa m-am decis sa trimit cu Atlassib coletele de carton sunt puse in saci sigilați foarte sigur coduri de bara chitanța si tot recomand cu încredere .

 11. Otilia Spune:

  Oribila firma. Soferi prost crescuti si neseriosi. Nu spun de cum se compoarta cu pachetele.

 12. Otilia Spune:

  Evitati atlasibul.

 13. crina Spune:

  inainte de craciun si de paste primeam mereu pachet de la cluj,au ajuns in stare deplorabila si cu lucruri sparte..nu recomand sa trimiteti cu ei pachete si nici sa calatoriti cu ei,prost crescuti si neseriosi

 14. Mirela Spune:

  Am trimis acum 10 zile un pachet de la München la Iasi , a plecat din München dupa 2 zile , a ajuns la Iasi sigilat dar lipseau din pachet lucruri in valoare de 300 de EUR !!!! HOTI !!!!Ultima oara cind trimit cu Atlasib !!!

 15. Diana Spune:

  De doua ori pachetele au ajuns cu mare intarziere, lasate sa zaca in agentia din Suceava. Cand nu intelegeam de ce nu ajungeau pachetele si sunam agentia din Suceava, aveam explicatii diferite in functie de persoanele care raspundeau: ca legatura intre microbuze nu fusese buna (deci lipsa de organizare) sau (pentru acelasi colet) ca microbuzul era deja plin, asa ca nu a luat pachetul meu. In cazul asta, de ce cer numarul de telefon, daca nu se deranjeaza sa sune si sa informeze expeditorul ca pachetul inca nu a fost trimis? In plus, persoanele de la agentie sunt nepoliticoase, nu stiu sa respecte clientii. Prin urmare, daca intr-o zi niste persoane intreprinzatoare se gandesc sa propuna aceleasi servicii pe ruta Suceava – Bordeaux, nu voi ezita sa apelez la noua firma.

 16. Cătălina Spune:

  Am trimis din Italia in Bucuresti de mai multe ori pachete si au ajuns in starte deplorabila,cu întârziere de 6 zile specificând in contract ca in pachet sunt alimente,au ajuns stricate si turtite,părinții mei l-au aruncat la gunoi cum l-au ridicat din agenție,deoarece curgea apa si mirosea….si ei spun ca despăgubireapt pachet este 50 de euro????pai eu am plătit doar kg care avea pachetul 50 de euro.Continutul pachetul era in valoare de 350 de euro!!!!Poate citește si patronul Firmei Atlassib aceste mesaje pt ca sunt foarte interesante,si sa intelega ca are o firma de transport de cel mai jos nivel.Rusineeeee,Rusineeeee sa va fie!!!!!

 17. ela Spune:

  HOTI SI NESIMTITI
  aviz GUARDIA DI FINANZE
  nu chitante/ ricevute
  la merce rubata dai ladri custodita e trasferita altrove con la complicita delle persone che lavorano ad Atlassib Rimini,molto mora di carnagione „casualmente”

 18. Vera Spune:

  Buna seara, in general nu am avut niciodata probleme cu pachetele au ajuns nu au fost deschide dar ce ma deranjaza cind de exp.un pachet are peste 20kg iti zice sa dai 1cs-au 2€ in plus pt baieti ca ridica pachetul dar cind duci un frigider de exp cum il ridica baieti ma intreb??!azi de exp am sua un pachet mai nou s-a scupit e 1,50€ pachetul avea 14kg am platit 21€ nu mi sa dar nici o chitanta un cod de bara , asa ca atlasib daca nu dati dovada de seriozitate toti se retrag de la voi pt ca trebuie sa tratati bine clienti ca sa nu ii pierdeti , sunt f dezamagita.

 19. Laz Spune:

  Ne-au furet tot din valiza cu cadouri care am trimis-o familiei.De doua saptamani nimeni nu ne da nici un raspuns.Daca citeam si eu comentarii din inainte nu as fi trimis sincer sa fiu.Am cheltuit aproape 1000 euro pe haine de pescuit de firma si au furat tot.Nici nu ne-am gandit ca o sa se intample asa ceva.Am sigilat valiza de numa.Hoti mari si fomisti

 20. NINETA Spune:

  este foarte adevarat ce spuneti voi aici,lucrez de 12 ani in italia si nu trimit nimic niciodata cu posta atlassib….sunt firme particulare care fac curierat,sunt cam in toate orasele romaniei,au preturi chiar mai bune decat ale lor,dar si coletele ajung absolut intacte si in perfecte conditii…

 21. NINETA Spune:

  pe 18 decembrie o femeie a fost talharita la PRATO de un roman care sa dat drept agent atlassib,ii stia numele,numarul de telefon,si unde mergea in ro…..oare de unde era talharul asa informat??ia furat 4000 de euro…..ALEXANDRA duduia de la agentia din PRATO oare nu are nici un amestec???intrb si eu asa ca simplu cetatean

 22. Maria Spune:

  Buna ziua! De vreo jumatate de an,poate si mai mult,la Messina nu se mai dau chitante,nici la pachete,nici la banii trimisi. In plus angajata cere de la obraz cate un euro sau mai mult. Preturile la pachete nu sunt afisate.Am observat ca nu mai pune in sacii de plastic pentru pachete avizul de insotire. Ma intreb daca conducerea Atlassib este la curent cu aceste practici si inchide un ochi sau chiar amandoi?

 23. Rita Ruja Spune:

  Am trimis un colet din Udine în data de 9 aprilie cu destinația Tg-mures…în colet era o rochie ptr.fiica mea pentru nunta din 14 aprilie.Am întrebat dacă coletul vă ajunge la destinație în timp si am fost asigurata că vineri va fi în Tg mures…abia azi în 17 aprilie coletul ajuns la destinație…deci cheltuieli pentru alta rochie …nervi mîncați…cine plăteste???Recomand tuturor sa nu mai trimita cu Atlassib!!!rusine sa le fie ca isi bat joc de noi!!!

 24. Corina Spune:

  Astăzi am primit și eu un pachet din Italia care era deschis și nu era sigilat , nici nu avea scris altassib pe el, mi s au furat lucruri de valoare, mai mult de jumate de cutie era goală , când am sunat înapoi la ei sa le zic și ca o muncitoare de acolo a atras atenția : fii atent cum îl iei ca s-a dezlipit , mi au zis doar sa scriu reclamații pe email!

 25. Lili Spune:

  Buna ziua
  Pachtetele mele au fost deschise si nici măcar de Vamă sigilate, cel puțin asa mi sa spus. Însă in pachete nu a fost nici o hirtie de la Vama in care sa reiese ca au fost deschise de către vameși.
  Bine-nțeles ca imi lipsesc lucruri si am sa fac la Poliția Germană plîngere.
  Eu personal nu am sa mai trimit niciodată cu Atlassib pachete

 26. angelica Spune:

  am trimis un pachet acum 2 sàptàmini mi s.au furat lucruri de valoare,nu trimiteti cu acesti ordinari!!! Sà Và FIE RUSINE !!!

 27. Elena Spune:

  Nu trimiteti….mi au luat tot ce a fost de valoare telefon parfum haine mi au ajuns doar niste dulciuri….

 28. Deli Spune:
 29. Deli Spune:

  Mi-au pierdut/furat colet in valoare de 200 € si vor sa-l despagubeasca cu 50 €.Evitati sa trimiteti pachwtr cu ei.!!!!!

 30. stanica Spune:

  Pachet pus la agentie in Bucuresti chipurile ar trebui sa ajunga Duminica14.062020.Am fost Duminica am sta 2 ore telefoanele ale sunt o gluma nu raspunde nimeni la ele.Nici macar nu te anunta nimeni daca vin sau intarzie absolut nimic bataie de joc.Sub orice critică nici un tel nu este valabil, suni si nu răspunde nimeni.incredibil

 31. Rodica Spune:

  Cu această Firma neserioasă nu o să Mai trimit,niciodată nimic.De cîte ori am trimis pachete Familiei am fost în primul rînd înselată la pretul chilogramelor.La familia mea au ajuns pachetele tîrziu,si întodeauna a lipsit din pachet ceva.Să nu mai vorbim cum se comportă angajatii din agentii cu clientii.De fiecare dată am sperat că nu se va mai întîmpla însă la această Firmă nu se schimbă nimic.De aici se vede că în educatia si mentalitatea românului nimic nu s-a schimbat.Unii consideră,că este de la sine înteles să fure de la altul.Nu se gîndesc nici o clipă la sacrificiile pe care le fac cei care vor să le facă celor de acasă o mică bucurie.Să vă fie RUSINE!Aici in Germania ati fi băgati la închisoare pentru violare de sferă privată,pentru că încălcati legen.Sper din suflet să vă primiti pedeapsa ce o meritati ,si să nu mai trimită nimeni cu voi pachete sau să mai călătorească cineva cu voi.

Spune-ti si tu parerea!