Au demis… demisionarul!

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 27 noiembrie 2015

607 dorofteiAdunarea Generală Extraordinară a FR de Box, întrunită în weekend-ul trecut la Bucureşti la iniţiativa oamenilor nemulţumiţi de actuala situaţie a pugilatului amator românesc, a decis în unanimitate demiterea întregii conduceri federale.

La evenimentul organizat la Hotelul Sport din cadrul CSNB Lia Manoliu au participat aproape 80 de structuri cu drept de vot, mai mult decât necesar pentru a fi întrunit cvorumul.

Deşi Leonard Doroftei şi-a prezentat în urmă cu câteva zile demisia din funcţia de preşedinte, Adunarea generală l-a mai demis o dată. „Şi-a mai anunţat demisia de câteva ori şi s-a răzgândit, ce garanţie avem că nu o va mai face încă o dată?”, au spus cei prezenţi.

Votul a fost categoric: 72 pentru demitere, șase împotrivă. Lucrurile au mers la fel şi în ceea ce-i priveşte pe vicepreşedinţi (73 pentru demitere, trei împotrivă), dar şi pentru Biroul federal (72/2).

Adunarea generală de alegeri va avea loc pe 14 ianuarie 2016. Viitoarea conducere va avea însă o misiune extrem de dificilă, pentru că FRB are finanţarea oprită de MTS şi conturile blocate, din cauza datoriilor.

Între Leonard Doroftei și restul oamenilor din box a pornit de ceva vreme un război, printre acuzații numărându-se inclusiv faptul că acesta conduce federația din barul său de la Ploiești, trecând foarte rar pe la sediul acesteia.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!