Avertisment Microsoft numit „End of Life”!

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 15 ianuarie 2016

Anunțul a fost făcut încă din vara anului 2014, dar acum va deveni realitate. Din 12 ianuarie, compania Microsoft va înceta să acorde suport tehnic pentru browserul Internet Explorer 8, 9 și 10 și va lansa un pachet final de date prin care va încuraja utilizatorii să-și actualizeze software-ul.

Încetarea suportului înseamnă că variantele vechi de Internet Explorer nu vor mai beneficia de actualizări de securitate sau de asistență tehnică, iar cei care vor continua să le folosească vor fi expuși riscului atacurilor cibernetice ale hackerilor.

Ultimul pachet de date va conține un avertisment numit „End of Life” și va cere utilizatorilor să treacă la varianta Internet Explorer 11 sau Microsoft Edge (succesorul IE construit pentru Windows 10).

Anunțul a fost făcut încă din vara anului 2014, iar acum va deveni realitate, deși se estimează că există încă sute de milioane de utilizatori în întreaga lume care folosesc variantele vechi ale browserului.

Microsoft avertizează în mod repetat asupra riscurilor de securitate, așadar toată lumea ar trebui să țină cont de acest lucru și să își facă actualizarea sau să treacă la alt browser.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!