Baia Mare aduce o jucătoare de top

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 10 martie 2014

525 elena gjeorgjievskaInterul Elena Gjeorgjievska va evolua din sezonul viitor la HCM Baia Mare, liderul Ligii Naţionale. Handbalista macedoneană, care joacă în prezent la Buducnost Podgorica, a semnat un contract valabil pe un sezon.

Elena Gjeorgjievska are 24 de ani şi în actuala ediţie a Ligii Campionilor a marcat nouă goluri pentru Buducnost Podgorica, la care este colegă cu Cristina Neagu, componenta naţionalei României.

În weekend cele două jucătoare au fost titulare la meciul câştigat de Buducnost, în deplasare, cu Larvik HK, scor 22-17, o victorie care aduce pe Buducnost la un pas de calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Pentru HCM Baia Mare, Elena Gjeorgjievska este cea de-a patra jucătoare străină transferată pentru noul sezon, după transferurile handbalistelor Camilla Herrem, Alexandra Do Nascimento şi Barbara Arenhart, ultimele două campioane mondiale cu naţionala Braziliei.

HCM a mai transferat-o pe extrema stângă Valentin Ardean Elisei şi a prelungit contractele jucătoarelor Paula Ungureanu şi Ada Nechita.

În actuala stagiune, HCM Baia Mare conduce clasamentul Ligii Naţionale, cu 54 de puncte după 19 etape, şi este cotată cu prima şansă la câştigarea titlului şi, implicit, la o evoluţie în Liga Campionilor în următorul sezon. 


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!