Balaci îl critică pe Reghecampf

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 20 februarie 2015

570 balaciAbdulrahman bin Musa’ad bin Abdul Aziz, prințul care l-a adus pe Reghecampf la Al Hilal şi care l-a apărat pe român de criticile dure ale fanilor şi ale oficialilor, şi-a dat demisia după finala pierdută în Cupa Prinţului, iar presa arabă anunțase deja că Reghe va fi și el demis de la Al Hilal.

Ilie Balaci, și el un fost antrenor la Al Hilal, a vorbit pentru presa arabă despre situaţia echipei pe care a antrenat-o în trei rânduri.

„Nu ştiu ce se întâmplă cu ei. Au pierdut a doua finală pe teren propriu şi în faţa propriilor fani. Nu au voie să facă asta, indiferent de situaţie. Diferenţa poate fi refăcută, dar adevărul e că nu ştiu cum vor juca după această înfrângere. Trei ani fără titlu este o perioadă foarte lungă pentru Al Hilal, care trebuie să lupte pentru toate trofeele”, a declarat Balaci pentru site-ul arab.net.

Cel supranumit „minunea blondă” îi critică pe jucătorii străini aflaţi în lotul echipei, pe care îi vede ca fiind lipsiţi de valoare şi nu înţelege cum un club ca Al Hilal, care dispune de un potențial financiar uriaş, nu aduce jucători de o valoare mai mare.

„Al Hilal are patru străini, dar aceştia nu au o calitate foarte mare. Sunt surprins de prezenţa lor în lot. Al Hilal este o echipă bogată, care poate aduce orice jucător”, a încheiat fostul antrenor al saudiţilor, desigur, știind că lucrurile nu stau chiar așa.

Ilie Balaci a fost antrenor la Al Hilal în trei rânduri, în perioadele 1997/98, 2000/01 şi 2002/03. De fiecare dată a avut rezultate extrem de importante, reuşind să câştige titlul, Cupa Campionilor Golfului, Cupa Cupelor ţărilor Arabe, Supercupa Asiei şi Cupa Prinţului.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!