Bănel, în Italia?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 7 august 2014

546 banel nicolitaBănel Nicoliţă este liber de contract şi ar putea semna cu Chievo Verona. Fostul mijlocaş al Stelei mai are oferte de la Caen, Evian, dar şi de la cluburi din Rusia şi din Turcia, însă se pare că este gata să le decline pentru Italia.

Jucătorul acum în vârstă de 29 de ani şi-a încheiat contractul cu Saint-Etienne, însă nu duce lipsă de oferte. Site-ul franceinfo.fr scrie că Nicoliţă se află pe lista celor de la Chievo Verona. Românul este tentat să meargă în Serie A, însă până acum n-a dat un răspuns oficial.

Cei de la franceinfo.fr susţin că lipsa de reacţie a lui Nicoliţă la ofertele pe care le-a primit ţine de pretenţiile financiare. Acesta vrea să obţină cât mai mulţi bani din viitorul angajament, mai ales că este liber de contract. De asemenea, internaţionalul român a mai fost curtat de Caen, Evian şi unele cluburi din Rusia şi Turcia și se pare că le-a refuzat din aceleași motive.

Bănel Nicoliţă a ajuns la Saint-Etienne în 2011, dar după un prim sezon foarte bun a urmat o scădere de formă cauzată de mai multe probleme medicale. Anul trecut a fost împrumutat la Nantes, unde n-a lăsat o impresie foarte bună.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!