Banii de buzunar ai odraslelor regale

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 4 aprilie 2016

uk_prince-william-kate-prince-harry

Trei milioane de lire sterline! Aceasta este alocația pe care o primesc Kate Middleton și prinții William și Harry de la prințul Charles!

Conform cifrelor palatului Kensington, prințul Charles își permite să le dea pe mâna moștenitorilor săi suma colosală datorită venitului său regulat din partea ducatului de Cornwall, o moșie întinsă dăruită prin tradiție moștenitorului tronului, pentru ca acesta să-și poată întreține stilul de viață.

Cele trei milioane de lire care le sunt date pe mâna prinților răsfățați ai Marii Britanii includ cheltuielile cu garderoba, angajații și călătoriile.

Exceptând garderoba, Kate Middleton și prințul William obișnuiesc să risipească banii pe călătorii: escapadele în Japonia și China, de anul trecut, l-au costat pe William circa 76.000 de lire sterline, în timp ce pentru excursia la New York din decembrie 2015 a mai scos din buzunar 18.000 de lire sterline, conform informațiilor vehiculate de revista People.

Doar prințul Harry a cheltuit 95.000 de lire sterline din alocația sa pentru călătoriile din Brazilia și Chile, din iunie 2015.

Adesea însă, cheltuielile sunt suportate de țările unde sunt invitați, așa că prinții fac și economii!

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!