Banii fotbalului, buni la CSA?

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 20 februarie 2015

570 hocheiProfitând de pauza în care se află fotbalul intern, fanii au trecut în sălile de sport, acolo unde echipele Clubului Sportiv al Armatei evoluează cu sigla oficială pe piept. De altfel, cele două peluze ale Stelei au anunțat deja că vor boicota meciurile echipei dacă aceasta va juca fără numele consacrat și sigla cunoscută.

Celelalte sporturi în care este implicat clubul Steaua au fost date uitării în ultimii ani, dar este drept că nici performanţele de sub mandatul colonelului George Boroi, de 11 ani comandant al CSA Steaua, nu au fost mulţumitoare pentru fani.

Sub conducerea lui George Boroi, CSA Steaua a câştigat un singur titlu la handbal în 2008, iar rugby-ul, hocheiul şi secţia de polo au avut ultimele rezultate în 2005 şi 2006. Handbalul a fost în B acum 2 ani, iar acum nu mai câștigă la nimeni de patru meciuri şi este la un pas de play-out. La hochei, după ce devenise un partener de antrenament pentru Ciuc şi Braşov, a prins aripi. A câştigat sezonul şi nu are nici o înfrângere în turneele de calificare ce vor decide semifinalistele. Suporterii speră și la primele titluri naţionale la baschet, acolo unde Steaua CSM e lider, cu un punct în faţa celor de la CSU Asesoft Ploieşti, şi la polo, unde Steaua conduce clasamentul, la egalitate cu CSM Oradea.

Așa că nu este de mirare că Steaua CSA doreşte bani de la echipa de fotbal dacă aceasta va dori să folosească în continuare marca în litigiu. Problema este dacă acești bani vor ajunge acolo unde este cu adevărat nevoie de ei și dacă aceștia vor ajuta la îndeplinirea performanțelor așteptate de fani.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!