Baschetul se implica in evenimente caritabile

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 23 decembrie 2013

516 virgil stanescuSala Polivalenta a gazduit un eveniment special, acesta fiind dedicat copiilor care viseaza la o cariera in baschet, dar si celor aflati in centrele de plasament. 

Steaua CSM Eximbank, impreuna cu scolile de baschet din Bucuresti, Baschet Club Laguna Sharks si Scoala de Baschet Dan Dacian, au organizat spectacolul care a avut ca pret de intrare…o jucarie.

Toate jucariile au fost colectate pentru a ajunge la copiii cu posibilitati materiale reduse, mai ales ca sarbatorile de iarna bat la usa.

Momentul cel mai asteptat a fost meciul dintre antrenorii celor doua scoli de baschet, ale caror echipe au fost conduse de pe banca de campioanele la gimnastica, Monica Rosu si Loredana Boboc. Apoi, ei si-au unit fortele pentru a da piept cu echipa Stelei. Virgil Stanescu si colegii sai au oferit nenumarate faze spectaculoase, spre deliciul asistentei, iar un jucator din echipa antrenorilor a reusit o performanta cum rar se vede pe terenurile noastre: dupa ce s-a auzit sirena de final a primului sfert, el a reusit sa introduca mingea in cos aruncand-o de la un panou la celalalt.

Publicul a cerut ca punctele sa fie contabilizate pe tabela in ciuda faptului ca timpul de joc expirase, iar acest lucru s-a intamplat.

Printre numele mari care au tinut sa participe la eveniment s-au aflat si Ruxandra Dragomir, fosta sefa a FR de Tenis, Printul Paul si Printesa Lia, Cristian Popescu Piedone si Virgil Carutasu, fost jucator important de baschet.

Finalul a adus cadouri si premii pentru cei care au ales sa participe la tot evenimentul.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!