Băsescu, fără actori și tineret

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 22 iulie 2016

Senatorul UNPR Ilie Năstase a anunțat că demisionează din partid. El le-a transmis colegilor să nu se bazeze pe el pentru fuziunea cu PMP, considerând că „se împrietenesc cu dracul”.

„Nu ne unim cu dracul, eu unul nu. Despre colegii mei, nu știu ce or să facă, eu nu am treabă cu tovarășul Băsescu. (…) Ce să facem, să facem cu alții care au mai fost o dată? Dacă facem, facem cu unii noi, să se schimbe”, a declarat Ilie Năstase. Întrebat dacă se va înscrie în alt partid sau dacă va candida independent la alegerile parlamentare din toamnă, Ilie Năstase a spus că va anunța în momentul în care va lua o decizie în acest sens.

Printre cei care și-au anunțat plecarea din UNPR după această mișcare se numără și actorii Mihai Mălaimare, Cezara Dafinescu și Alexandru Arșinel. Mihai Mălaimare, Cezara Dafinescu și Alexandru Arșinel s-au înscris în UNPR în luna octombrie a anului trecut, iar Mălaimare a fost primul care, vineri, a anunțat că pleacă din partidul progresist, spunând că a „fost un dobitoc”.

La rândul ei, organizația de tineret a UNPR trece la PSD. „Astăzi, Tineretul Progresist pe care îl reprezint din funcția de președinte alege și decide să se alăture Tineretului Social Democrat și PSD. Este un moment delicat și de viitor în spectrul și în planul politic pe care un tânăr îl alege să-l urmeze în România”, a declarat președintele organizației de tineret a UNPR, Cezar Stancu, într-o conferință de presă comună cu președintele TSD, Gabriel Petrea.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!