Bawab s-a răzbunat

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 19 mai 2014

534 thaer bawabAtacantul crescut la academiile lui Real Madrid şi FC Barcelona i-a egalat pe Dinamo în minutul 95 al partidei de la Mediaş, Gaz Metan-Dinamo 1-1. A fost al treilea gol marcat de iordanian în poarta lui Dinamo de când joacă în România.

„Nu mai speram că vom egala, dar meritam un punct după cum am jucat în repriza a doua. I-am surprins în repriza a doua. Am dat mai multe goluri cu echipele mari. Lui Dinamo i-am dat trei goluri. Nu e ceva special. Aşa s-a nimerit”, a spus Bawab după meci.

Thaer Bawab ar fi putut să ajungă la Dinamo încă din vara anului trecut. Bucureştenii au trimis o ofertă care i-a făcut să râdă pe cei de la Gaz Metan. Dinamo a vrut să plătească 50.000 de euro, o sumă de 30 de ori mai mică decât cea pe care o dorea Ioan Horoba pentru jucător.

„Dinamo m-a vrut, dar oferta lor a fost inacceptabilă. Ştiu că a fost foarte mică. Cred că aşa sunt şi salariile. Dinamo ar trebui să bage bani, dacă vrea să ia fotbalişti buni”, spune atacantul, care crede că şi oficialii Gazului au greşit în acel moment. „Şi domnul Horoba ştiu că a cerut foarte mult pe mine. Eu cred că în România asta e şi o problemă de mentalitate. Se cer foarte mulţi bani pe jucători. Ar trebui analizate mult mai bine preţurile. Acum voi pleca liber. Cred, însă, că am dat mai mult acestui club decât am primit”, a mai anunțat el.

Jucătorul Gaz Metanului va deveni liber de contract în vară, dar spune că n-ar mai vrea să joace în România pentru că salariile sunt prea mici. Iordanianul susţine că dispune de oferte din Asia mult peste salariile jucătorilor din România. „Acum nu aş mai vrea să joc în România. Prefer undeva în Asia, pentru că acolo sunt mai mulţi bani. Am oferte din Thailanda, Arabia şi India. Chiar şi în India se plăteşte mai bine ca în România. Am o ofertă de 400.000 de euro”, a mai spus Bawab.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!