Bază excelentă pentru Xanthi

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 2 octombrie 2014

552 razvan lucescuDupă negocieri care au durat câteva zile, Răzvan Lucescu a plecat în Grecia unde a semnat un contract cu Skoda Xanthi, actualmente locul 12 în campionatul elen. Demis de curând de Petrolul după remiza cu Pandurii Târgu Jiu, 1-1, Lucescu s-a înţeles cu cei de la Xanthi, asistând şi la victoria noii sale echipe în Cupa Greciei, scor 1-0, împotriva celor de la Niki Volos.

„Am fost căutat vineri, am venit la Xanthi în weekend şi am cerut timp de gândire. Am acceptat şi azi am discutat cu patronul echipei pentru a finaliza lucrurile. Am posibilitatea de a lucra într-un alt campionat, un oraş liniştit şi o bază de antrenament cum în România nu găseşti. Mi s-a cerut să vin cu tot sufletul şi să fac treabă. Nu e uşor, s-au disputat deja patru etape, nu cunosc jucătorii, dar face parte din noua mea experienţă. Am vorbit cu Pantelis Kapetanos, i-am cerut informaţii. Este un jucător cu adevărat profesionist”, a spus Răzvan Lucescu pentru jurnaliști.

Chiar dacă a avut un sentiment de amărăciune după despărţirea de Petrolul, dat și de faptul că demiterea sa pare să fi avut la bază alte motive decât cele raționale și logice, sportive, Răzvan Lucescu a declarat că va mai antrena în Liga 1 şi pe viitor dacă va avea oferte.

„De ce să nu revin?! Sunt român, îmi respect ţara. Voi reveni. Nu mă surprinde că Mutu a plecat în India”, a mai punctat Răzvan Lucescu, sugerând că plecarea lui Mutu are și ea la bază o poveste asemănătoare cu a sa.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!